Breukelen, 21 juni 2010 – Document House Limburg, eerder uitgeroepen tot Nederlandse Xerox Partner of the Year, heeft opnieuw een award in ontvangst mogen nemen, namelijk de Europese Channel Award. Op het Premier Partner Congress 2010 in Londen werd de award door Voorzitter en CEO Ursula Burns overhandigd aan directeuren/eigenaars Etienne Naus en Dennis Poolen. Document House Limburg kreeg deze award omdat zij hebben aangetoond een niet aflatende focus te hebben op groei in combinatie met een goede strategie, tactiek en innovatie.

De jury, bestaande uit de regionale Europese general managers van Xerox, zag een economische en duurzame groei bij Document House Limburg. Tevens was Document House Limburg in staat te investeren in innovatie, zoals het op de kaart zetten van Xerox Print Services, documentmanagement oplossingen en de nieuwe manier van printen.

Etienne Naus, directeur/eigenaar van Document House Limburg: “Wij zijn heel erg blij met deze tweede award dit jaar. Naast De Xerox Partner of the Year Award nu ook de Europese Channel Award. Het is heel mooi erkenning te krijgen vanuit Xerox en dan vooral op het gebied van groei en innovatie, ook in tijden van economische spanningen. Wij proberen ons daarom vooral te onderscheiden van andere Xerox partners, bijvoorbeeld door het organiseren van seminars rondom nieuwe producten en diensten van Xerox. Een mooie kroon op ons werk.”

Rate this post

Print Friendly