21 juni 2010, Leiderdorp, Amsterdam – Vanaf 1 juni 2010 bieden Semantica en TAB Europa organisaties documentbeheer van hoge kwaliteit. Door de samenwerking krijgen klanten de beschikking over een naadloos aansluitende oplossing voor een fysiek én digitaal archief.

Kwaliteit verbroedert

“De samenwerking richt zich met name op het aansluiten van de diensten van TAB op de systemen van Semantica. Hierdoor is TAB in staat haar klanten een eenvoudige, snelle en robuuste oplossing voor digitaal documentbeheer te bieden, terwijl klanten van Semantica de beschikking krijgen over een digitaliseringsproces van uitzonderlijke kwaliteit.” zegt Roland van der Heijden, managing partner van Semantica.

“TAB is voor ons de perfecte partner op het gebied van digitaliseren. Wij delen hun visie op de kwaliteit van het scanproces. Door de nadruk te leggen op kwalitatieve invoer verbeteren zij de bruikbaarheid van het digitale archief en zorgen ze voor een daling van de beheerkosten.” volgens de heer Van der Heijden.

“Door de samenwerking met Semantica kan TAB de kwaliteit die zij gewend is te leveren aan haar klanten op het gebied van documentbeheer doorvoeren in het digitaal beheren van documenten. Semantica levert een digitale oplossing op maat, terwijl TAB daar de kennis van de levenscyclus van een document aan toevoegt.” zegt Karin Jongelie, marketing manager van TAB Europa.

Flexibel

“Daarbij is de TAB organisatie in staat om snel op veranderingen in te spelen. Een flexibele houding die bij ons past en onze klanten aanspreekt. Het feit dat TAB wereldwijd bekend is door haar unieke archiveringssysteem geeft onze klanten een extra mogelijkheid om de archieven hanteerbaar te houden.” zegt Van der Heijden.

“De visie van Semantica in het verkoopproces sluit perfect aan bij die van TAB. De belangen van de klant staan voorop waardoor een duurzame relatie wordt opgebouwd. Het gaat bij zowel Semantica als TAB om het geven van het juiste advies en daardoor het oplossen van het probleem van de klant. We zijn daarom erg blij een partner als Semantica gevonden te hebben.” sluit Jongelie af.

Over Semantica

Semantica is specialist in de technologie achter Het Nieuwe Werken. Met ons platform voor bedrijfscommunicatie zorgen wij voor een opgeruimd kantoor waar informatie eenvoudig toegankelijk is en waar samenwerken vanzelfsprekend is.

Over TAB Europa

TAB Europa is al meer dan vijftig jaar internationaal actief in document management. Onze oplossingen, zowel fysiek als digitaal, bieden organisaties de mogelijkheid efficiënter te werken en beter voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen.

Rate this post

Print Friendly