Met de opening van de eerste 2 Sharp Business Points zet Sharp Electronics Benelux bv de eerste stap naar het verwezenlijken van haar nieuw geformuleerde doelstellingen op het gebied van Document Solutions. Sharp streeft ernaar haar marktaandeel in multifunctionele documentsystemen en document managementoplossingen de komende jaren te vergroten door sterk aanwezig te zijn in regionale gebieden met behulp van diverse partners. Met het openen van de eerste 2 Sharp Business Points (SBP’s) in Almere en Groningen reageert Sharp op de groeiende vraag naar vakkundige leveranciers van documentoplossingen die op regionale basis opereren.

Houten, 22 juni 2010 – Sharp Business Points maken gebruik van de lokale expertise van de regionale ondernemer in combinatie met de kracht van een wereldwijd opererende multinational. DocuPlan Business Solutions uit Almere en Kuipers voor Kantoor uit Groningen zijn de eerste twee partijen die van start zijn gegaan als Sharp Business Point. Beide ondernemingen hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het brede assortiment van multifunctionele documentsystemen van Sharp. In het nieuwe concept bieden SBP’s klanten zowel een deskundig advies over de documentoplossingen van Sharp als een vergaande serviceverlening in hun directe omgeving.

“Onder de noemer Think global, act local creëren we een sterke regionale bekendheid met het openen van de Sharp Business Points,” zegt Peter Hoorn, Commercieel Directeur van Sharp Electronics Benelux. “Bovendien krijgen alle SBP’s eenzelfde uniforme uitstraling, zodat er een duidelijk herkenbaar verkooppunt van Sharp in de regio zichtbaar is,” aldus Hoorn.

Sharp streeft ernaar om medio 2011 over een landelijk dekkend netwerk van Sharp Business Points te beschikken.


Rate this post

Print Friendly