Breukelen, 16 juni 2010 – De nieuwe Xerox Wide Format 6204C copier is een betaalbare optie voor het produceren van technische zwart-wit documenten. Dit maakt de machine niet alleen geschikt voor architecten, engineeringbureaus en industrie- en constructiebedrijven, maar ook voor commerciële printbedrijven. Deze nieuwste grootformaat machine vormt samen met de recentelijk verschenen 6604 en 6605 multifunctionele printers een uitgebreid grootformaat portfolio en is het vijftiende grootformaat systeem dat Xerox in de afgelopen twee jaar heeft gepresenteerd.

De compacte Xerox 6204C is een variant van de Xerox 6204, die een BERTL-award heeft behaald. De stand-alone machine integreert 600 bij 600 dpi kopiëren en scannen, zodat gebruikers verzekerd zijn van een scherpe en precieze afdrukkwaliteit voor opdrachten zoals bouwplannen, bekabelingsdiagrammen of kaarten. De 6204C heeft een intuïtieve interface die het mogelijk maakt de machine eenvoudig te bedienen en produceert tot wel vier A1-formaat afbeeldingen per minuut. Een handmatige by-pass maakt het mogelijk om met afwijkende papierformaten te werken en om het apparaat in te zetten als een extra A4 kopieermachine voor normaal kantoorgebruik.

Ad Verweij, Manager Wide Format van Xerox “Het bijzondere aan dit nieuwe grootformaat product is dat het ontwikkeld is op basis van de in de industrie reeds bewezen Xerox 6204. Gebruikers kunnen het systeem desgewenst upgraden naar een complete multifunctionele printer, waarmee ze hun return on investment verder vergroten. De 6204C is daarmee dus een financieel interessante en snelle manier om zwart-wit CAD-tekeningen te produceren.”

De printer is uitgerust met de FreeFlow Accxes Controller van Xerox. Deze maakt het mogelijk om tegelijkertijd te kopiëren en scan-to-file bestanden te maken. Overige beschikbare opties zijn:

De Q-Series Software Suite, bestaande uit de Q-Indexer met archiveringsmodule, waarmee van papier gescande documenten eenvoudig worden beheerd; Q-Control printmanagement met single-point controle over meerdere wachtrijen voor meerdere apparaten; en Q-Copy dat de mogelijkheid biedt om gescande afbeeldingen te bekijken en te verplaatsen van de geïntegreerde scanner naar netwerkprinters met scaling en copy count opties.

Een compacte online folder die het vouwproces automatiseert terwijl de printer bezig is met scannen en kopiëren.

De grootformaatprinter is volledig schaalbaar met opties voor het toevoegen van een tweede papierrol, tot een volwaardige netwerkprinter en met een snelheidsupgrade naar vijf A1-afbeeldingen per minuut. Daarnaast kan het apparaat worden opgewaardeerd naar een Xerox 6605 MFP met kleurenscan opties.

Rate this post

Print Friendly