LA HULPE, België, 17 juni—Met het winnen van een fel begeerde EDP Association Award zet Kodak zijn lange traditie als prijzenwinnaar voort. Het bedrijf ontving de “Best Production Cut-Sheet Colour (High Production) Award” voor zijn KODAK NEXPRESS SE3600 Digitale Kleurenproductiepers.

Het KODAK NEXPRESS SE Digitale Kleurenplatform levert toonaangevende digitale kleurenproductiviteit voor commerciële, foto- en interne drukkerijen en overtreft offset. De drukpers bouwt voort op de beproefde reputatie van het Kodak NEXPRESS Productassortiment en vertegenwoordigt de volgende generatie op het vlak van kleurkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid.

De NEXPRESS SE3600 Pers is de enige digitale vellenproductiekleurenpers met vijf kleuren die 3600 A3++ (356 x 520 mm) vellen per uur kan drukken tegen 120 ppm. Drukwerkleveranciers kunnen met het systeem unieke toepassingen creëren zodat ze zich onderscheiden van hun concurrenten en hun winst vergroten.

De EDP Association is een non-profitorganisatie die de meest recente innovaties in de sector van het digitale drukwerk erkent. De EDP Association Awards bekronen de beste producten in verschillende segmenten van de digitale druksector. De EDP Association baseert haar bekroningen op het strenge oordeel van haar onafhankelijke panel experts in digitaal drukwerk.

Gregory Gresock, Future Product Marketing Manager, Electrophotographic Printing Solutions bij Kodak: “Het is altijd een grote eer om door onze collega’s in de druksector bekroond te worden. De prijs bevestigt ons engagement op het vlak van onderzoek en ontwikkeling en onze inspanningen om onze klanten te helpen beter te presteren.”

“Ons assortiment NEXPRESS Producten zorgt voor een aanzienlijke prestatiewinst met een uitmuntende flexibiliteit, productiviteit en beeldkwaliteit. In het bijzonder leveranciers van commercieel drukwerk en fotoproducten kunnen dankzij het systeem hun drukvolume aanzienlijk verhogen en hun activiteiten uitbreiden.”

De EDP Gala Awards 2010 vonden plaats tijdens NEC op vrijdag 21 mei om 15 uur. Meer informatie over de EDP Association en de prijsuitreiking is beschikbaar op www.edpassociation.com.

Rate this post

Print Friendly