Zeist, 15 juni 2010 — Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA), een vooraanstaand wereldwijde producent van gespecialiseerde print- en automatische identificatie-apparatuur, presenteert de nieuwe RW 420 Print Station (model RW4-PS), een printer en hand-held in één. De RW4-PS staat borg voor een efficiënter en effectiever beheer van mobiele apparatuur en verhoogt daarmee de productiviteit van werknemers, die bovendien minder (oplaad)apparaten hoeven mee te nemen. Dankzij al deze voordelen zal de RW 420 snel ingang vinden onder eindgebruikers.

Met de RW4-PS wordt ingespeeld op de veranderende zakelijke behoeften van mobiele medewerkers. De Zebra-technologie voor mobiel printen is verwerkt in één, compact, licht en robuust apparaat ter ondersteuning van de MC70 en MC75 uitneembare handheld terminals.

“De Zebra RW 420 Print Station verhoogt de productiviteit en stroomlijnt de productieketen van ondernemingen,” aldus Norbert Terlouw, Zebra Country Manager Benelux. “Dit nieuwe product biedt geweldige verbeteringen voor mobiele medwerkers, zoals de ingebouwde printer, maar blijft licht en robuust genoeg voor gebruik onderweg en tijdens klantbezoeken, die daarmee des te productiever worden. Het sjouwen met apparatuur en inladen van losse onderdelen en producten in de auto behoort nu echt tot het verleden.”

De nieuwe mobiele oplossing van Zebra biedt voordelen in bijvoorbeeld de volgende situaties en sectoren:

  • Levering aan de winkel: Dit vereist nauwkeurige en real-time facturering en documentproductie. Het model is geschikt voor het aanmaken en beheren van kwitanties, facturen, picklists, vrachtlijsten en het printen van afrekeningsrapporten.
  • Buitendienst: Het zijn met name de medewerkers in de buitendienst die door middel van superieure klantenservice de klanttevredenheid moeten vergroten. De RW4-PS is daarbij een handig hulpmiddel, bijvoorbeeld voor het printen van facturen, opdrachten, opdrachtbevestigingen en onderdelenrapportages.
  • Overheid: Mobiele apparatuur voor het verzamelen en printen van gegevens is voor overheidsinstanties cruciaal, niet alleen om de juistheid van de informatie te garanderen maar ook om de veiligheid van het personeel te waarborgen. Met de RW4-PS kunnen medewerkers eCitation data onderweg snel digitaal bekijken en controleren, zodat ook het risico van administratiefouten afneemt.

“De RW 420 Print Station illustreert het sterke partnerschap tussen Motorola en Zebra,” aldus Marco Landi, vice-president EMS Channels EMEA van Motorola. “We vinden het bij Motorola vooral geweldig dat deze nieuwe unit onze populaire MC70 en MC75 ondersteunt. Met deze geïntegreerde oplossing bieden we onze gezamenlijke klanten de oplossing om de productiviteit en efficiëntie van hun mobiele medewerkers te vergroten en daarmee ook de klanttevredenheid te bevorderen.”

De RW4-PS wordt hoofdzakelijk verkocht via het uitgebreide partnernetwerk van Zebra, dat uiteenlopende segmenten en regio’s omvat. Voor meer informatie: www.emea.zebra.com/en/rwseries.

Rate this post

Print Friendly