• op één na grootste leverancier losblad Colour Production apparatuur in Europa
  • order voor  Ricoh Pro C900
  • Ricoh Business Driver Programma voor grafische bedrijven
  • partnerschap met InfoPrint Solutions

Op Ipex 2010 kregen bezoekers de mogelijkheid om demonstraties van het uitgebreide productportfolio van Ricoh bij te wonen. Ze konden uit eerste hand zien hoe de oplossingen waarde toevoegen aan de productiviteit en winstgevendheid van hun organisatie.

“Ipex was een mijlpaal voor de aanzienlijke groei van Ricoh en het succes in de markt van production printing. Volgens InfoSource blijkt uit de verkoopcijfers van de afgelopen twee jaar dat Ricoh de op één na grootste leverancier is geworden in het segment losblad Colour Production apparatuur op de Europese markt en haar nummer één positie in zwart-wit production printing in Europa heeft behouden”, aldus Sander Sondaal, Country Coördinator Production Printing van Ricoh Nederland. “Tijdens de beurs werden verschillende nieuwe orders getekend, waaronder de eerste Ricoh Pro C900 met externe E-80 controller van EFI in Nederland.”

Tijdens de honderden één-op-één demonstraties op de acht dagen durende beurs kregen bezoekers de kans om de end-to-end oplossingen van Ricoh live te zien. De 1.000 kinderkleurboeken die met de Ricoh Pro C900 geproduceerd werden, worden geschonken aan het Londense Great Ormond Street Hospital van het Children NHS Trust.

Klanten helpen hun onderneming te laten groeien

Bezoekers werden ook geïnformeerd over het nieuwe Ricoh Business Driver Programma. Veel klanten registreerden zich voor deze exclusieve online bron om maximaal te profiteren van de praktische informatie en hulpmiddelen die geboden worden. Een Nederlandse bezoeker, eigenaar van een grafimedia bedrijf, lichtte een kernonderdeel uit: “De verticale marktinformatie is voor ons een geweldig hulpmiddel om nieuwe applicaties te ontwikkelen.” Huib Kolen, Business Development Manager Production Printing van Ricoh, vult aan: “Om de concurrentiekracht van de leden van het Business Driver Programma verder te vergroten, biedt Ricoh ook exclusieve trainingsprogramma’s, webinars en Business Development services. Daarbij werken we nauw samen met consultants en deskundigen die onze klanten van advies, cursussen en trainingen kunnen voorzien. Groeiplannen worden omgezet in meetbare vooruitgang.”

Partnerschap met InfoPrint Solutions aangekondigd

Ricoh benadrukte haar partnerschap met InfoPrint Solutions. De nieuwe identiteit van InfoPrint Solutions markeert ook een sterk en positief partnerschap voor de toekomst. Het vergroot de kracht van Ricoh, terwijl InfoPrint Solutions de kans krijgt om haar geloofwaardigheid te vergroten en haar positie in de markt te versterken. Benoît Chatelard, senior vice-president en general manager van InfoPrint Solutions EMEA, zei: “Klanten profiteren van de gebundelde kracht van Ricoh en InfoPrint Solutions. We bieden één van de meest uitgebreide portfolio’s in de markt. We kunnen gezamenlijk nog beter aan de wensen van de klant voldoen en zorgen ervoor dat de klant optimaal profiteert van ons groeiende aanbod.”

Rate this post

Print Friendly