• Compacte draagbare scanner voor persoonlijk gebruik
  • Documenten overal digitaliseren
  • Bekroond met IF Design Award
  • Plug en scan door geïntegreerde CaptureOnTouch Lite-software
  • Ideaal voor mobiele servicetechnici en vertegenwoordigers
  • Tot 15 juni te winnen door Docufacts LinkedIn leden

Met de lancering van de geavanceerde draagbare documentscanner imageFORMULA P-150 M anticipeert Canon – Europees marktleider in de markt voor imaging solutions – op de groeiende behoefte onder Mac-gebruikers naar een snelle, draagbare en stijlvolle scanner voor op kantoor, thuis en onderweg. Na de introductie van de bekroonde* draagbare scanner imageFORMULA P-150 in november 2009 zet Canon een versie met een krachtig gebundeld softwarepakket voor Mac-gebruikers in de markt. De imageFORMULA P-150M biedt veelzijdige ‘cross platform’-compatibiliteit voor gebruikers die met verschillende besturingssystemen werken, zoals Windows en Linux. De geïntegreerde CaptureOnTouch Lite-software biedt volledige ‘plug en scan’-functionaliteit, zonder de noodzaak eerst applicaties of drivers te installeren.

Compact, stijlvol en snel

De nieuwe scanner heeft veel overeenkomsten met het bestaande model: de imageFORMULA P-150. Dit geldt zowel voor het zeer compacte ontwerp, het fraaie zwarte hoogglans uiterlijk als de snelle USB-aansluiting. De imageFORMULA P-150 M is speciaal ontworpen voor veelzijdige scantoepassingen in Mac-omgevingen. De scanner is dan ook uitermate geschikt voor creatieve branches en onderwijsinstellingen, maar ook voor reguliere Mac-gebruikers en gebruik op kantoor of voor thuiswerkers. Met een scancapaciteit van 15 pagina’s per minuut profiteren gebruikers van een verbeterde scanproductiviteit vanaf elke denkbare locatie: op kantoor, onderweg of thuis. “Na de succesvolle lancering van de imageFORMULA P-150 was sprake van een overweldigende interesse van Mac-gebruikers.

Ideaal voor servicetechnici en vertegenwoordigers

We zijn dan ook erg bij dat we nu ook een Mac-versie van deze hoogwaardige scanner kunnen aanbieden”, vertelt Sean Suematsu, Director European Document Scanning Solutions van Canon Europe. “De P-150M bij uitstek geschikt voor vertegenwoordigers die dikwijls externe afspraken hebben met klanten, zoals architecten, marketing professionals of ontwerpers. Zij kunnen ongeacht vanaf welke locatie rechtstreeks bestanden doorsturen naar kantoor. De ontwerpers van Canon zijn erin geslaagd de snelste, lichtste en meest compacte scanner te maken in z’n soort. In combinatie met een opvallend en stijlvol ontwerp dat Mac-gebruikers zeker zal aanspreken.”

 CaptureOnTouch

De uiterst gebruiksvriendelijke CaptureOnTouch-software maakt het scannen zeer eenvoudig. Zo kunnen dankzij de4 One Touch-functionaliteit bestanden met één druk op de knop worden verzonden naar Mac’s iPhoto-applicatie. Door iPhoto te synchroniseren met iTunes kunnen gebruikers de scanbestanden eenvoudig doorsturen naar hun iPhone of iPod. Als onderdeel van het installatieproces kunnen gebruikers de cloud-based datamanagement-software Evernote installeren en Scan-to-Evernote JOB profile toevoegen aan de CaptureOnTouch software. In slechts één muisklik kunnen zij informatie uploaden en delen die toegankelijk is wanneer en waar zij willen, in alle delen van de wereld. De P-150M bevat daarnaast het software-pakket BizCard Reader en PageManager voor het snel en eenvoudig beheren van zakelijke contactinformatie en digitale documenten. De levering van de imageFORMULA P-150M gaat in juli van start. Bestaande gebruikers van imageFORMULA P-150 gebruikers kunnen de Mac driver downloaden vanaf Canon’s support website.

Rate this post

Print Friendly