“Wij waren op zoek naar een robuust maar tegelijkertijd zeer flexibel couverteersysteem. Na een bezoek aan de Grützmacher fabriek was het al snel duidelijk. De Grützmacher systemen zijn robuust, modulair op te bouwen en zeer flexibel in het gebruik”, aldus Hemmy van den Broek Algemeen Directeur Rekafa Drukkers. “Het systeem hebben wij uitgerust met verschillende toevoerstations voor optimale flexibiliteit. Zeker de mogelijkheid dit systeem uit te kunnen rusten met zuiglucht rotatiefeeders in combinatie met de standaard blaas- en zuiglucht techniek dat in het gehele systeem verwerkt is heeft ons direct overtuigt van de flexibiliteit en preciese werking van het systeem. Het is ook uitgerust met een in-line verzamel vouwstation waardoor wij invoer uit verschillende stations genest kunnen vouwen direct in de productierun”, aldus Hemmy van den Broek Algemeen Directeur Rekafa Drukkers.

Rekafa

Rekafa is een all-round grafisch bedrijf, gevestigd in Venlo, het hart van het Nieuwe Europa. Rekafa verzorgt sinds 1937 alles op het gebied van gedrukte communicatie/media. Rekafa biedt totaaloplossingen voor documentenstromen van idee tot eindproduct.

Enkele producten zijn:

  • Brochures, boeken, kettingformulieren, sets, enveloppen, briefpapier, acceptgiro’s, labels, posters,
  • Reclamedrukwerk, placemats, buroblocks eigenlijk alles wat met inkt en papier heeft te maken.
  • Tevens kan Rekafa met de aanschaf van de nieuwe couverteermachine complete mailings verzorgen.

In tegenstelling tot de meeste mailbedrijven is Rekafa een one-stop-shopping partner, van ontwerp, drukken, converteren tot aan de Pre-postale verwerking van het drukwerk. Alles onder een dak dus.

Grützmacher Mailing & Fulfilment Solutions

Grützmacher Mailing & Fulfilment Solutions, is dé Duitse fabrikant van couverteersystemen, sealsystemen, vergaarsystemen, stand-alone feeders en vele custom built documentverwerkings oplossingen. Grützmacher heeft ook een verkoopkantoor in Heemskerk, Noord-Holland. Vanuit deze vestiging word de verkoop en de Technische Dienst voor de Benelux aangestuurd.

Rate this post

Print Friendly