Decos heeft een partnership gesloten met LearningGuide Solutions. De nieuwe elektronische leeromgeving die LearningGuide Solutions ontwikkelt, stelt klanten van Decos in staat om eindgebruikers op de werkplek extra ondersteuning te bieden bij het gebruik van Decos. De LearningGuide voor Decos combineert de applicatiefunctionaliteit van Decos met de procesrichtlijnen van de klant. Medewerkers leren zo vanuit hun eigen context gebruik te maken van de Decos-oplossingen voor het zaakgericht werken en informatiebeheer. De LearningGuide voor Decos zal vanaf eind juli beschikbaar zijn.

“Wij zien absoluut de toegevoegde waarde van de LearningGuide, omdat hiermee de kennis van Decos-oplossingen nog breder wordt verspreid”, stelt Bas Taalman, Business Development Manager bij Decos.“Organisaties kunnen zelf kiezen op welke wijze zij gebruik willen maken van de oplossingen van Decos. We zijn zeer verheugd over de samenwerking met LearningGuide Solutions en verwachten dat er veel animo zal zijn, omdat het eindgebruikers helpt de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de kosten voor opleidingen en helpdesk te verlagen. Klanten kunnen uiteraard ook nog steeds terecht bij de Decos Academy als zij hun kennis en vaardigheden met training verder willen ontwikkelen.”

De LearningGuide voor Decos beschrijft niet alleen de mogelijkheden van Decos D5, maar biedt de eindgebruiker ook informatie die specifiek is toegespitst op de eigen werkprocessen. Dit voorkomt dat hij met vragen een beroep moet doen op de helpdesk of eventueel aanvullende training dient te volgen.

“De samenwerking met Decos stelt ons in staat om onze productlijn voor lokale overheden te verrijken”, stelt Charles Giesen, Business Development Manager bij LearningGuide Solutions. “Binnen de lokale overheid maken veel organisaties al gebruik van onze LearningGuides, bijvoorbeeld voor Microsoft Office en SharePoint. Decos is een belangrijke speler op het gebied van informatiebeheer en daarom zien we dit als een zeer waardevolle toevoeging op ons portfolio.”

Rate this post

Print Friendly