Op maandag 28 juni 2010 organiseert de NVBA, Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren een middagseminar dat volledig in het teken staat van nieuwe ontwikkelingen in Records Management software. Een drietal sprekers zal ingaan op verschillende ontwikkelingen rond ECM en de specifieke mogelijkheden en gevolgen voor de archiefdienst.

Edwin Saan (Koninklijke Saan) gaat in op de hybride situatie waarmee veel bedrijven momenteel te maken hebben; grote hoeveelheden digitale documenten en daarnaast ook nog veel papier. Hoe krijgt u deze situatie onder controle en hoe houdt u dit onder controle? Hans Kaashoek (Strategy Partners) gaat in op de rol van ECM bij effectief informatiebeheer aan de hand van actuele ontwikkelingen in de IT en ECM wereld. Als laatste spreker zal Matthijs Hoekstra (Microsoft Nederland) laten zien hoe SharePoint 2010 het mogelijk maakt om iedereen onderdeel te laten uitmaken van het ECM-proces. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het seminar wordt op maandag 28 juni 2010 van 13.00 – 16.30 uur gehouden bij Koninklijke Saan, Koningsbeltweg 21 in Almere. Deelname aan dit seminar is gratis voor NVBA-leden. Niet-leden betalen EUR 50. GO opleidingen verzorgt de inschrijfprocedure. Een uitgebreid programma en een online inschrijfformulier vindt u op www.GOopleidingen.nl/seminar

Rate this post

Print Friendly