Four Pees, de exclusieve wereldwijde distributeur van PrintFactory, de oplossing voor het printen van banners, signs en supergrootformaat prints, maakt de beschikbaarheid bekend van PrintFactory DFlux, een modulaire automatiseringsoplossing die grootformaat productie automatiseert. Bezoekers aan Fespa kunnen de voordelen van dit nieuwe product ontdekken tijdens livedemonstraties op stand 567 in hal B1.

Think Big, Think Fast – Think PrintFactory DFlux

Op Fespa zal Four Pees voor het eerst zijn nieuwe product PrintFactory DFlux tonen aan de markt van Large Format Printing. PrintFactory DFlux is een nieuwe automatiseringsoplossing die gebaseerd is op Enfocus en callas softwaretechnologie. Het maakt het leven van de operator een stuk gemakkelijker door repetitieve taken te automatiseren wat de efficiëntie verhoogt en de kans op fouten verkleint.

PrintFactory DFlux is een verdere uitbreiding van de filosofie achter PrintFactory v4: het biedt veel meer dan alleen maar een RIP. PrintFactory DFlux biedt een volledig platform voor productieautomatisering en een gebruiksvriendelijke interface voor het automatiseren van alle activiteiten, van het ontvangen en routen van bestanden, file standaardisering, PDF-controle en -correctie tot en met fileaanlevering of output. De interactie van PrintFactory DFlux met toepassingen zoals Adobe® Creative Suite® zorgt voor automatische file standaardisering van een brede waaier aan binnenkomende bestandsformaten, wat drastisch de hoeveelheid fouten en voorbereidingstijd vermindert.

PrintFactory DFlux wordt geleverd met vooraf gedefinieerde, handige en praktijkgerichte flows, die grootformaat productiebedrijven een voorsprong geven bij het implementeren van automatisering in hun organisatie. Deze flows automatiseren een brede waaier aan specifieke bewerkingen van bestandsconversie naar PDF, tot een volledig proces, zoals bestands- en kleurstandaardisatie van inkomende bestanden.

De optionele modules in PrintFactory DFlux omvatten:

Output Automatisatie: Op InDesign Server gebaseerde automatisering van grote aantallen PDF’s of andere bestandsformaten voor publishingdoeleinden.

Kleurstandaardisatie: Een set DeviceLink profielen om kleuren te standaardiseren van campagnes op verschillende media

Beeldoptimalisatie: Een module voor automatische beeldoptimalisatie, die de kwaliteit van beelden standaardiseert en verbetert, zelfs binnenin PDF’s.

Prijzen en beschikbaarheid

PrintFactory DFlux is onmiddellijk beschikbaar als add-on voor PrintFactory en kost €7.999. Een volledig functionele proefversie voor Mac of Windows kan worden gedownload op www.print-factory.net/products/printfactory-dflux/trial

De prijzen voor de optionele modules zijn als volgt:

Beeldoptimalisatie module: €3.149

Kleurstandaardisatie module: €1.349

Output Automatiseringsmodule: €5.199

Rate this post

Print Friendly