Hoofddorp, 10 juni 2010 In een nieuw, breed opgezet marktinitiatief introduceert OKI Printing Solutions de B411 en B431 A4 monochroomprinters, speciaal ontwikkeld om opvolging te geven aan de uitstekende resultaten die met de eerdere desktopmodellen zijn behaald, want daarmee wist OKI het marktaandeel in het belangrijke A4 monochroomprintersegment over 2009 bijna te verdubbelen.

Deze nieuwe B411 en B431 printers, bedoeld voor algemeen gebruik in het midden bedrijf, betekenen een absolute doorbraak in prijs-prestatieverhouding binnen een marktsegment dat zich kenmerkt door keiharde concurrentie. Ze betekenen daarnaast een verdere versterking van het monochroomaanbod van OKI, dat daarmee zijn ambitie onderstreept een zo breed mogelijk scala van complete oplossingen te leveren voor de hoge eisen die op dit moment in de bedrijfswereld worden gesteld.

De B411, opvolger van het eerdere B410 model, drukt af met een snelheid van maximaal 33 pagina’s per minuut en de B431, die de oudere B430 vervangt, is met 38 pagina’s per minuut zelfs nog een stukje sneller. Beide modellen zijn gebaseerd op de nieuwste OKI technologie en bieden daardoor nog meer productiviteit dan in het verleden, mede door de grotere tonercartridges en de snellere opwarmtijden.

Ongeëvenaard betrouwbaar

Betrouwbaarheid is van essentieel belang in kleinere ondernemingen, waar in de meeste gevallen geen backup bestaat in de vorm van secundaire printersystemen. “Daardoor zijn beschikbaarheid en betrouwbaarheid, net als service en support, in dat segment van extra belang, omdat de printer een centrale rol speelt in de documentatiewerkstroom van de organisatie,” zegt Kay Strucks, Europees product marketing manager bij OKI Printing Solutions.

“Daarom maken wij bij deze printers gebruik van onze uiterst betrouwbare digitale LED-technologie, met minder bewegende delen en dus minder slijtage. Dat garandeert maximale systeembeschikbaarheid, zodat de onderneming zich voor de volle honderd procent kan concentreren op haar kerntaken. De actuele status van de printer is bovendien altijd direct af te lezen op het LCD-display. Ook de unieke, 3-jarige garantie op alle printers van OKI draagt bij tot zorgeloze productiviteit.”

“Met deze nieuwe, verbeterde producten komt OKI tegemoet aan de zakelijke en budgettaire behoeften van de MKB-markt door middel van ongeëvenaarde prestaties voor een niet te kloppen prijs,” aldus Strucks. “Met de nieuwe B411 en B431 modellen bouwen wij verder op de stevige basis die we met onze eerdere B400-serie in de voor ons zeer interessante high-volume A4 monochroom desktopmarkt hebben gelegd.”

Rate this post

Print Friendly