Almere, 7 juni 2010 – Neopost, innovator en marktleider op het gebied van mail- en documentoplossingen, organiseert op 22 en 23 juni in samenwerking met Ricoh de ‘Going To The Limit’ dagen. Twee informatieve en gezellige open dagen in de showroom van Neopost te Almere.

De ‘Going To The Limit’ dagen worden voor de tweede keer georganiseerd. Het thema staat voor grenzen opzoeken, het maximale uit de business halen en gaan voor het optimale resultaat. Aan deze onderwerpen wordt op 22 en 23 juni invulling gegeven.

Neopost en Ricoh presenteren zich als dé specialisten in hoogvolume mail- en documentverwerking. Beide partijen laten verschillende totaaloplossingen zien voor input-, document- en outputmanagement, de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van mail- en documentverwerking en kansen voor kostenbesparing in een veranderende postmarkt, voor nu en in de toekomst.

Bezoekers kunnen tijdens de open dagen ook de grenzen van hun snelheid en reactievermogen op de proef stellen. Zij kunnen onder begeleiding van een instructeur in een echte sportauto, een Aston Martin DB7 Vantage, rijden.

Naast informatie en sportieve prestaties bieden de open dagen natuurlijk een netwerkmoment met andere relaties, klanten van Neopost en Ricoh en bedrijven uit de regio.

De ‘Going To The Limit’ dagen vinden plaats op dinsdag 22 en woensdag 23 juni 2010, in de showroom van Neopost, Palmpolstraat 5-9 in Almere.

Rate this post

Print Friendly