Badhoevedorp, juni 2010 – Konica Minolta introduceert de bizhub C652DS multifunctional (MFP), die zich onderscheidt door een Dual Scan; een scanner die in één doorvoer beide kanten van een origineel gelijktijdig scant. De tweezijdige scanner heeft een indrukwekkende snelheid van 156 scans/beelden per minuut. Een ideale en professionele toepassing voor het digitaliseren van analoge documenten voor centrale reproafdelingen, grote werkgroepen en drukbezette afdelingen.

Dankzij de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in zowel kleuren als zwart-wit afdrukken, kopiëren en faxen is de nieuwe bizhub C652DS tevens uitermate geschikt als centrale documentoplossing in een kantooromgeving.

Dual Scan technologie

Met de Dual Scan technologie kan de bizhub C652DS tegelijkertijd de beide zijden van een dubbelzijdig origineel scannen en hierdoor een snelheid tot 156 zwart-wit of kleuren beelden per minuut bereiken, oftewel 78 dubbelzijdige pagina’s per minuut.

“Effectief en eenvoudig scannen, is in de hedendaagse zakelijke omgeving essentieel”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions. “Digitalisering vergemakkelijkt het delen en archiveren van informatie enorm en stroomlijnt daarmee belangrijke workflows. Bovendien levert het een positieve bijdrage aan het milieu. Immers, door de toename van dubbelzijdig printen, is het eenvoudiger om snel beide kanten gelijktijdig te scannen. En dat is papier- en kostenbesparend.”

Uitgebreide documentmanagement features

Niet alleen de indrukwekkende scansnelheid van de C652DS zorgt voor productiviteitsverhoging. De nieuwe MFP herbergt bovendien diverse toepassingen uit Konica Minolta’s open API; bizhub Extended Solution Technology (bEST). Dit maakt het mogelijk om papieren documenten eenvoudig op te nemen in bestaande digitale workflows.

Met Easy Separate bijvoorbeeld kunnen gebruikers hun stapels ongesorteerde documenten omzetten in volledig doorzoekbare databases en voor talloze collega’s beschikbaar maken. De recent gelauwerde eCopy ShareScan toepassing maakt gescande documenten direct beschikbaar in de meeste hedendaagse document managementsytemen en bevat functies voor zowel het distribueren als het samenstellen, digitaliseren en bewerken van documenten.

Ook de nieuwste versie van Document Navigator biedt diverse integratiemogelijkheden met uiteenlopende document managementsystemen. Bovendien herkent deze toepassing barcodes en formulieren, wat gebruikers hoogwaardige verwerking van gedigitaliseerde documenten biedt.

Ruud van Soest: “De bizhub C652DS combineert alle sterke eigenschappen van de bizhub C652 serie, zoals uitstekende kleurkwaliteit en afwerkingsmogelijkheden, met Dual Scan en de nieuwste bEST ontwikkelingen. Het gebalanceerde samenspel tussen deze componenten garandeert eenvoudige en hoogwaardige integratie met bestaande workflows en zorgt voor voortdurende productiviteit.”

Rate this post

Print Friendly