Heeft u het meest innovatieve idee, product of ontwikkeling in de postmarkt?

Mijdrecht, 3 juni 2010 Tijdens het evenement DocumentLifeCycle 2010 (DLC 2010) op dinsdag 9 november, zal voor de vierde maal de VGP Post Award worden uitgereikt.

De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten heeft haar naam verbonden aan een jaarlijkse award: de VGP Post Award. Deze prestigieuze award wordt uitgereikt aan het meest innovatieve idee, product of ontwikkeling op het werkterrein van de postmarkt in de meest brede zin van het woord. Met het oog op de veranderende markt, mag de focus ook op multi-channel en digitalisering liggen. Met de uitreiking van de Award beoogt de VGP een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de postmarkt met als resultaat meer voordeel voor de grootverzenders en haar klanten. Tegelijkertijd wil de VGP benadrukken dat post een belangrijk onderdeel is van de communicatieketen.

De inschrijftermijn voor de VGP Post Award is vanaf heden geopend. Organisaties en/of personen kunnen tot uiterlijk 23 september 2010 hun product of innovatie ter jurering aanbieden.

Jury

De jury bestaat uit Juryvoorzitter Peter de Jong (directeur Sequoia), Barbara Baarsma (Directeur SEO Economisch Onderzoek), Gert-Jan ten Klei (Algemeen directeur Pondres), Jan Kloeze (Hoofdredacteur VIP/Doc), Alfred Köbe (Chairman, Postal User Group), Bert Aerts (Ministerie van Economische Zaken).

Voor meer informatie over de award, de criteria en de procedure, kijk op www.postaward.nl

Rate this post

Print Friendly