Lichtenvoorde, Nederland, 31 mei 2010 – DiMS! organizing print, wereldleider in MIS/ERP systemen voor drukkerijen en verpakkingsbedrijven, heeft besloten haar lidmaatschapsstatus met de CIP4 organisatie (International Cooperation for the Integration of Processes in Prepress, Press and Postpress) te verhogen naar Partner Member. Met deze upgrade is DiMS! organizing print het eerste nieuwe bedrijf in vier jaar dat is bevorderd tot Partner Member.

DiMS! organizing print was Full Member van CIP4 sinds 2003 en de lidmaatschapsupgrade tot Partner Member versterkt hun voortdurende verbintenis met de grafische industrie via CIP4. Als onderdeel van deze lidmaatschapsstatus, heeft DiMS! organizing print Annemieke Marneth-Dirkes aangesteld voor een positie in de Advisory Board. “Ik ben erg enthousiast over deze uitdaging en tevens enorm gemotiveerd om de CIP4 organisatie te ondersteunen bij het leveren van maximale waarde aan de grafische industrie,” aldus Annemieke Marneth-Dirkes, General Manager DiMS! organizing print.

“DiMS! organizing print is een grote verbintenis aangegaan met het JDF Product Certificerings-programma en positioneert zich door als eerste MIS-leverancier alle mogelijke certificeringen te behalen die toepasbaar zijn op MIS systemen,” aldus Jim Harvey, Executive Director CIP4. “De DiMS! medewerkers waren dan ook zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van educatieve en marketingprogramma’s voor CIP4. Het is duidelijk dat DiMS! al zeer toegewijd is tot de CIP4 organisatie en onze missie om automatisering in de grafische industrie verder te cultiveren. Ik ben dan ook blij dat zij de volgende stap zetten in deze toewijding door het Partner Level lidmaatschap aan te gaan met CIP4. Gezien de hoge mate van DiMS!’ betrokkenheid binnen CIP4, verwacht ik dat zij een positieve bijdrage zullen leveren aan de CIP4 Advisory Board, het algemene CIP4 lidmaatschap en aan alle drukkerijen in de wereld die zich wenden tot CIP4 voor leiderschap in automatisering en verbeterde productiviteit.”

“Ons besluit om Partner Member te worden is gebaseerd op onze passie om drukkerijen te ondersteunen en verder te helpen,” aldus Gerard Marneth, CEO DiMS! organizing print. “Ik zei eind vorig jaar dat DiMS! organizing print zijn toewijding tot JDF-integratie en het verbeteren van MIS technologie serieus neemt, zodat klanten echt kunnen profiteren van kostenbesparingen. Door onze groeiende betrokkenheid bij CIP4, kunnen wij er zeker van zijn dat onze klanten hiervan zullen profiteren.”

DiMS!’ recente activiteiten met CIP4 omvatten onder meer de ondersteuning van hun JDF certificeringsprogramma. In 2009 werd DiMS.NET! het enige en eerste MIS softwareprogramma dat gecertificeerd was voor 5 JDF-interfaces op het hoogste niveau – waardoor DiMS! de voorloper werd onder de MIS leveranciers. Later dat jaar werden er tevens 7 gray boxes gecertificeerd, waardoor ze op dat moment de MIS/ERP leverancier met het hoogste aantal JDF certificeringen waren.

Over DiMS! organizing print

DiMS! organizing print ontwikkelt, verkoopt en implementeert DiMS!, ’s werelds toonaangevende MIS/ERP oplossing voor drukkerijen en verpakkingsbedrijven. DiMS! bevat alle functionaliteiten in één enkel softwarepakket die nodig zijn om het complete scala aan bedrijfsprocessen te integreren. Van verkoop en calculatie tot planning, van pre-press tot drukken en inbinden, voorraadbeheer tot transport en automatische facturering tot real-time managementinformatie, DiMS! ondersteunt het allemaal. Opgericht in 1986, voorziet DiMS! organizing print veel van ?s werelds vooraanstaande drukkerijen, verpakkingsbedrijven en etikettenproducenten van geïntegreerde Management Informatie Systemen. Meer dan 10.000 werknemers ervaren dagelijks het gebruikersgemak van DiMS!. Bedrijven zoals Roto Smeets (Nederland), Brown Printing Company (VS), Burda Druck (Duitsland), PMP Limited (Australië), Mayr-Melnhof (Oostenrijk) en Paarl Media Group (Zuid-Afrika) profiteren thans van het geïntegreerde systeem DiMS!. Voor meer informatie over DiMS! organizing print, bezoek www.dims.net.

Over CIP4

CIP4 brengt leveranciers, consultants en eindgebruikers in de drukwerkcommunicatie, grafische industrie en bijbehorende sectoren samen en omvat hierbij een grote verscheidenheid aan machines, software, randapparatuur en processen. Leden nemen deel aan specifieke werkgroepen om de Job Definition Format (JDF), PrintTalk en andere standaarden die relevant zijn voor procesautomatisering te definiëren; om gebruikervereisten te bestuderen; om productsamenwerking te testen; en om JDF softwaretools te ontwikkelen. Informatie over CIP4, inclusief lidmaatschapdetails, is verkrijgbaar op de website van de organisatie: www.cip4.org. Of neem contact op met: Stefan Daun, Fraunhofer Instituut voor Computer Graphics, +49 6151 155 575, secretariat@cip4.org. Alle inhoud en ideeën toegezonden aan de CIP4 gebruikersgroepen en het intellectueel eigendomsrecht zijn inherent en zullen het exclusieve eigendom worden van CIP4.


Rate this post

Print Friendly