Bunnik, 28 mei 2010 – Document Dialog, leverancier van totaaloplossingen voor documentintensieve organisaties, organiseert op 22 juni het seminar ‘ePostkamer’. Tijdens dit seminar wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van digitale postkamers. Hierbij worden ook de oorzaken onder de loep genomen die leiden tot situaties waardoor beoogde resultaten van een digitale postkamer vaak tegenvallen. Het ontbreekt veel organisaties nog aan een gecentraliseerde en organisatiebrede oplossing waarbij de postkamer strategisch wordt ingezet om de primaire businessunits optimaal te laten renderen.

Programma

Aan de hand van diverse presentaties wordt getoond hoe een succesvolle digitale postkamer kan worden gerealiseerd.

Dennis Koorn van Document Dialog laat tijdens zijn presentatie ‘Hoe implementeer je een succesvolle digitale postkamer’ zien hoe de postkamer als centraal startpunt voor de verwerking van inkomende informatiestromen kan fungeren. Hij staat vooral stil bij hoe technologie, hardware en medewerkers ingezet kunnen worden. Ook Gert-Jan de Vries van Readsoft, aanbieder van softwareoplossingen voor documentautomatisering, geeft een presentatie over hoe kennissoftware kan worden ingezet bij de verwerking van inkomende poststromen.

Jeroen Visscher, van adviesorganisatie Turner, schrijver van het boek Winst! en WK-analist bij BNR Nieuwsradio, geeft een presentatie met de titel ‘Meten om te verbeteren: voetbal en een continu verbeterproces’. Hij laat zien hoe het meten van prestaties en een juiste focus resulteren in een continu verbeterproces zowel in de voetbalsector als in het bedrijfsleven.

Het seminar start om 12.30 uur en eindigt om 16.30 uur, inclusief een lunch.

Aanmelden en locatie

Het seminar is gratis toegankelijk en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via http://www.documentdialog.com/index.php?id=624&L=1  of bij Karine Copier via karine.copier@documentdialog.com of 030-6566149. Het seminar vindt plaats in Hofstede De Beesde, Camminghalaan 30 te Bunnik.

Rate this post

Print Friendly