’s-Hertogenbosch, 27 mei 2010, Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, is Platina Sponsorpartner van UNICEF Open. Jaarlijks bezoeken ruim 62.000 toeschouwers dit internationale grastennistoernooi op het terrein van het Autotron te Rosmalen. Dit jaar strijden verschillende tennistoppers, zoals Ivan Ljubicic, Thiemo de Bakker, Dinara Safina en Ana Ivanovic van 13 tot 19 juni om de eerste plaats.

UNICEF Open is een onderdeel van de Association of Tennis Professionals (ATP). Deze organisatie behartigt wereldwijd de belangen van professionele tennisspelers en is organisator van de ATP World Tour. In april van dit jaar verlengde Ricoh het sponsorcontract met ATP tot na 2012, en werd hiermee Platinum Partner en Official Office Solutions Provider van de ATP World Tour in Europa én een van de belangrijkste sponsors van UNICEF Open. Ricoh ondersteunt de internationale toernooien van de ATP World Tour sinds 2005 en levert geavanceerde documentoplossingen en –diensten die de efficiëntie en productiviteit van de tourorganisatie achter de schermen verbeteren.

Het toernooi in Rosmalen, dat tot 2010 bekend was onder de naam Ordina Open, zal naast toptennis ook aandacht vragen voor de ontwikkeling van kinderen. Bezoekers, bedrijven, televisiekijkers, spelers, leveranciers en kinderen die bij de UNICEF Open zijn betrokken, worden gestimuleerd een bijdrage te leveren aan het werk van UNICEF voor kinderen. UNICEF kan haar naam kostenvrij aan het toernooi verbinden door de sponsorbijdragen van ondernemingen, zoals Ricoh.

Peter Sprenger, vice president & director strategy,: “Sportsponsoring is bij Ricoh een zeer belangrijk bedrijfsonderdeel. UNICEF Open is een uitstekend platform om ons dienstenaanbod en ondersteuning direct onder de aandacht te brengen van onze klanten. Dit jaar wordt de professionele tennissport gekoppeld aan wereldwijde hulpprogramma’s voor kinderen. Deze combinatie van twee uiterst professionele en respectabele organisaties maakt het sponsoren van dit evenement voor Ricoh extra waardevol.”

Rate this post

Print Friendly