Badhoevedorp, 27 mei 2010 – Dagservice Reprografie uit Hardinxveld-Giessendam heeft afgelopen vrijdag tijdens de IPEX beurs in Engeland als eerste Nederlandse afnemer een contract getekend voor de aanschaf van een bizhub PRESS C8000.

De bizhub PRESS C8000, het nieuwe vlaggenschip voor productie printen van Konica Minolta, is nog niet in Nederland beschikbaar. Daarom kwam Dagservice Reprografie afgelopen vrijdag naar de IPEX in Birmingham voor een demonstratie van het systeem, dat een indrukwekkende productiesnelheid levert van 80 pagina’s per minuut. Dagservice Reprografie bleek snel overtuigd en tekende het contract.

Servicegerichte organisatie

“Zeker als Konica Minolta Business Solutions Nederland zelf de service verzorgt, dan hebben wij het volste vertrouwen in dit nieuwe systeem”, aldus Arie Hamerpagt, directeur en eigenaar van Dagservice Reprografie. “Wij hebben uitstekende ervaringen met de Service Engineers van Konica Minolta en zijn prima te spreken over de samenwerking. Ze hebben verstand van de producten en denken met ons mee. Achttien jaar geleden zijn we gestart als constructiebedrijf en maakten we veel bouwtekeningen. We zijn begonnen met lichtdrukken. Daarna zijn we al snel overgestapt op de productie printers van Konica Minolta. Dankzij een groot aantal trouwe klanten, maar ook door acquisities groeide ons volume al snel.”

Jan Romeyn, mede-directeur en -eigenaar van Dagservice Reprografie vult aan: “Op dit moment hebben we een zwart-wit productie printer staan van 105 pagina’s per minuut (bizhub PRO 1050) en een kleuren printer van 55 pagina’s per minuut (bizhub PRO C5501) die beide naar volle tevredenheid werken. De kwaliteit van de productie printers is goed. De systemen onderscheiden zich door stabiliteit en indrukwekkende productiviteit. Maar door de groei die we realiseren, hadden we wel behoefte aan een grotere capaciteit.”

Onderscheidende eigenschappen

Sander van der Velden, Manager Strategic Accounts Konica Minolta: “Met de aanschaf van dit nieuwe systeem gaat Dagservice zich zeker onderscheiden en de groeidoelstellingen behalen. De hoge beeldkwaliteit en resolutie zorgen voor een afdrukkwaliteit die offset nagenoeg evenaart, vooral waar het de glans van het drukwerk betreft. De resolutie is dan ook 1.200 x 1.200 dpi x 8 bits, waarbij de nieuwe Simitri HD+ toner (inclusief 9% biomassa) een belangrijke bijdrage levert aan de glansrijke afdrukken. Met een maximum papiergewicht van 350 g/m2 is deze bizhub momenteel de beste in zijn klasse. Ook bij zwaardere mediasoorten behoudt de PRESS C8000 zijn snelheid. De flexibiliteit stopt niet bij de bedrukte pagina, want het systeem heeft ruime afwerkingsmogelijkheden aan boord die de gebruiker hoge prestaties, een grote productiviteit en veel toegevoegde waarde bieden. Zoals de bijzondere optie om door toevoeging van water het papier te ontkrullen om daarmee een vlakke uitvoer te garanderen. We feliciteren Dagservice Reprografie dan ook van harte met de aanschaf van dit systeem. Het is een slimme keuze.”

IPEX

Konica Minolta introduceerde de bizhub PRESS C8000, het nieuwe vlaggenschip in kleuren productie printen, in Europa op de internationale grafische vakbeurs IPEX 2010, die van 18 t/m 25 mei 2010 in Birmingham (VK) gehouden werd. In totaal heeft Konica Minolta tientallen systemen verkocht op deze beurs, waarvan het aantal C8000 boven verwachting hoog is.

Deze nieuwe bizhub, het eerste systeem dat onder het PRESS label wordt uitgebracht, versterkt Konica Minolta’s serie digitale kleurenprinters en onderscheidt zich door superieure kleurkwaliteit en – stabiliteit, innovatieve media handling en indrukwekkende productiviteit.

Over Dagservice Reprografie

Dagservice Reprografie bestaat sinds 1991 en is specialist op het gebied van kopieer, print en scan werk. Wat begonnen is met een eenvoudige lichtdrukmachine voor het afdrukken van tekeningen, is de afgelopen 19 jaar uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat bijna alle facetten van de huidige reprografische werkzaamheden in huis heeft. Dagservice Reprografie is momenteel een landelijk opererend reprobedrijf met klanten variërend van grote internationale bedrijven tot en met de lokale middenstand. De diensten van Dagservice Reprografie bestaan uit kopiëren, printen, DTP-werk, digitaliseren, afwerking en verzorging.

Meer informatie over Dagservice Reprografie is te vinden op www.dagservice.nl

Rate this post

Print Friendly