O3Spaces Workplace 3.2: documentoplossingen nieuwe stijl O3Spaces presenteert Workplace 3.2, de jongste release van de succesvolle oplossing voor documentbeheer en samenwerken nieuwe stijl. Naast een aantal functionele noviteiten voor eindgebruikers, ligt in 3.2 de nadruk op connectiviteit, uitbreidbaarheid, procesondersteuning en workflow.

Workplace 3.2 biedt in het oog springende nieuwe functionaliteit waarmee in de web-browser documentinhoud weergegeven kan worden. Ook komen met 3.2 vernieuwde enterprise-bundels beschikbaar, met onder andere nieuwe template managementfunctionaliteit in Microsoft Office en nieuwe logica-opties voor de rules-engine. Daarnaast biedt 3.2 ondersteuning voor de CMIS standaard waarmee de connectiviteit van Workplace verder wordt uitgebreid.

Een groot deel van de noviteiten en uitbreidingen in Workplace 3.2 is tot stand gekomen op basis van feedback van klanten. Een van de klanten die actief heeft bijgedragen aan Workplace is de afdeling IFIC van de Universiteit van Valencia in Spanje. Zij gebruiken O3Spaces Workplace als document-hub voor het samenwerken aan documenten en ze zijn er erg tevreden over. Carlos Lacasta, medewerker bij IFIC legt uit: “Wij gebruiken O3Spaces als een hulpmiddel om de documentatie van verschillende projecten waaraan we werken te centraliseren. Deze documentatie bevat ontwerpen en specificaties, rapporten over voortgang en resultaten, vergadertijden en projectplannen. De meeste van deze documenten worden gezamenlijk gemaakt en een hulpmiddel voor versiebeheer is hierbij onontbeerlijk. Daarnaast zijn de mogelijkheden om opmerkingen op documenten te plaatsen, te discussiëren en de functionaliteit voor e-mailarchivering een toegevoegde waarde gebleken”.

O3Spaces Workplace 3.2, is beschikbaar in twee commerciële edities. De Express Editie is een out-of-the-box oplossing voor documentbeheer en samenwerken voor afdelingen, werkgroepen en het MKB. De Enterprise Editie biedt een schaalbaar contentmanagement- platform, bedoeld voor organisaties die verfijnde oplossingen voor documentbeheer willen implementeren en die primaire document-centrische processen willen stroomlijnen. Beide edities zijn beschikbaar als traditionele installaties ‘op locatie’ en als O3Spaces On-Demand dienst (SAAS).

O3Spaces Workplace 3.2 is beschikbaar voor evaluatie op http://trial.o3spaces.com.

Rate this post

Print Friendly