AMSTELVEEN, 21 mei 2010 – Canon Europe, wereldwijd marktleider heeft bekendgemaakt dat de Canon imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO is bekroond met de prijs voor ‘Best High End Multi-Functional Printer’ van de European Digital Press (EDP) Association. De prijs werd vandaag uitgereikt tijdens een speciale ceremonie op Ipex in Birmingham. De EDP Association wordt gevormd door uitgevers van toonaangevende Europese digital print vakbladen en vertegenwoordigt een lezerspubliek van ruim een miljoen professionals in de grafische industrie.

De EDP Technical Committee benadrukte de innovatie en de toegevoegde waarde van de nieuwe technische capaciteiten van de imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO. De commissie omschreef het productiesysteem van Canon als volgt: “Het systeem is razendsnel met 60 pagina’s per minuut, een grote papiercapaciteit, een uitgebreid scala aan afwerkingsopties en een goede integratie van Adobe LiveCycle-Management . Deze printer biedt goede printkwaliteit in combinatie met een hoge printsnelheid en dit blijft ongewijzigd, ongeacht of de printer ion kleu of zwart-wit print. Dit stelt de gebruiker in staat om kleur- en zwart-wit opdrachten te combineren zonder gevolgen voor de productiviteit.”

“We zijn zeer verheugd dat deze prijs is toegekend aan de imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO, een printer die al sinds zijn lancering immens populair is, aldus David Preskett, European Professional Print Director, Canon Europe. “De innovatieve technologie van dit printsysteem biedt klanten een flexibele oplossing die kan meegroeien met het bedrijf en die ondernemers helpt bij het wagen van de spong naar nieuwe bedrijfskansen, waaronder digitaal printen.”

De imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO speelt in op de behoeften van professionele printbedrijven met een hoogwaardige beeldkwaliteit, geavanceerde afwerkingsmogelijkheden en krachtige workflow-integratie.

Rate this post

Print Friendly