Four Pees, de internationale verkoop- en marketingorganisatie die zich richt op de print- en publishingmarkt, maakt bekend dat ze David van Driessche heeft aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). David heeft bij Enfocus en Gradual een belangrijke rol gespeeld bij het uitstippelen van de productstrategie en bij de ontwikkeling van de PitStop en Switch productlijn. In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de productstrategie van Four Pees en de verdere integratie en uitbreiding van Four Pees’ productportfolio.

“Met David hebben we het Four Pees managementteam strategisch versterkt. David’s ruime ervaring, neus voor innovatie en zijn vaardigheden op het vlak van productmanagement, gecombineerd met onze steeds sterkere focus op producten en technologieën, maakt het een logische keuze om samen te gaan werken”, zegt Tom Peire, CEO van Four Pees. “Zijn unieke achtergrond komt optimaal onze verkoopinspanningen en technologiepartners ten goede. Het zal ons helpen onze scope verder uit te breiden en de verschillende technologieën in ons portfolio verder te integreren om zo de verschillende segmenten van de print- en publishingmarkt nog completere oplossingen aan te bieden.”

Four Pees is een internationale verkoop- en marketingorganisatie met een sterke focus op producten. Het bedrijf streeft ernaar de schakel te zijn tussen technologie en markt en dit door technologiebedrijven eenvoudig toegang te verschaffen tot de markt en eindgebruikers eenvoudige toegang te bieden tot oplossingen voor productieproblemen waarmee ze dagdagelijks worden geconfronteerd.

In de afgelopen drie jaar heeft Four Pees een uitgebreid en complementair productportfolio opgebouwd met oplossingen voor samenwerking, automatisering en kwaliteitsoptimalisatie gericht op de grafische industrie. Four Pees heeft de flexibiliteit om producten van verschillende technologiepartners te combineren tot een complete oplossing. Een resultaat hiervan is DFlux, de automatiseringsoplossing van Four Pees op basis van Enfocus Switch, callas pdfToolbox en andere technologieën die het bedrijf vertegenwoordigt. Four Pees lanceert deze oplossing op IPEX 2010. De verdere ontwikkeling van DFlux zal door David van Driessche in goede banen worden geleid. Ook zal hij de technologiepartners van Four Pees ondersteunen om hun producten optimaal af te stemmen op de marktbehoeften.

David van Driessche was Director of Software Development bij Enfocus en werd later CEO van het bedrijf. Daarna werd hij benoemd tot COO van Gradual Software. “Onze industrie is voortdurend in beweging. Dit geldt ook voor de traditionele rollen van leveranciers, verkoopkanalen en eindgebruikers”, zegt David van Driessche. “Four Pees heeft een brede kijk op de print- en publishingmarkt. Hierdoor bevindt het zich in een unieke positie om een gat in de markt te vullen door technologieën te vertalen naar oplossingen op maat van de industrie en dit te combineren met sterke verkoop, marketing en support. Ik ben dan ook erg blij dat ik deel uitmaak van dit bedrijf en zijn team.”

Rate this post

Print Friendly