Dynamisch, meerkanaals platform verenigt inbound- en outbound-communicatie voor operationele verbeteringen in efficiëntie en klantenzorg voor polishouders

WENEN en BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– ISIS Papyrus heeft vandaag bekendgemaakt dat AG Insurance, een dochteronderneming van ageas (voorheen Fortis SA/NV) het ISIS Papyrus-platform heeft geselecteerd voor geïntegreerd casemanagement ter verbetering van de assurantiediensten (claims, het afsluiten van verzekeringen en algemene diensten) en de standvastigheid binnen verschillende zakelijke lijnen.

AG Insurance gaat vanaf de zomer van 2010 gebruikmaken van het Papyrus Business Communications and Process Platform ter ondersteuning van een bedrijfsbreed project.

“De aanpak van Papyrus met volledig geïntegreerde communicatie met klanten sluit perfect aan op onze zakelijke en technologische eisen”, aldus de programmasponsor van AG Insurance. “We verheugen ons erop de markt op te gaan met een geavanceerde case managementoplossing die zal voldoen aan onze operationele doelen en zal leiden tot zowel een betere prestatie als een grotere klanttevredenheid.”

Het Papyrus-platform, dat ideaal is voor het inzetten van een geïntegreerde oplossing voor communicatie binnen verschillende systemen en op meerdere platforms, helpt AG Insurance de samenvoeging van huidige platforms te stimuleren om de complexiteit en de kosten te beperken en de marktintroductietijd te verbeteren.

“AG Insurance en haar moederbedrijf ageas staan bekend als progressieve en innovatieve organisaties in de financiële sector die successen hebben behaald door zich te blijven richten op het creëren van de beste ervaring voor hun klanten”, aldus Annemarie Pucher, CEO van ISIS Papyrus Software. “Het Papyrus-platform biedt een win-winsituatie voor AG Insurance door ervoor te zorgen dat de assurantiemedewerkers en het systeem op efficiënte wijze kunnen antwoorden, reageren en zich kunnen aanpassen om te voldoen aan de behoeften van de klanten, zonder te hoeven inboeten aan kwaliteit, snelheid of naleving van wetten en regels.”

Zodra de invoering bij alle bedrijfseenheden is voltooid, zal AG Insurance het Papyrus Business Communications and Process Platform gaan gebruiken om processen, taken, communicatie en documenten te optimaliseren bij allerlei verschillende assurantieactiviteiten.

Over AG Insurance:

Met een marktaandeel van 25,1% (aan het eind van 2009) is AG Insurance marktleider op de Belgische assurantiemarkt. Deze positie is te danken aan een breed en hoogwaardig productassortiment, uitstekende dienstverlening en de samenwerking met een netwerk aan onafhankelijke assurantiemakelaars, Fintro-agenten en BNP Paribas Fortis-agentschappen. AG Insurance heeft meer dan 4000 gespecialiseerde medewerkers in dienst. Ga naar www.aginsurance.be voor meer informatie.

Over ISIS Papyrus Software:

ISIS Papyrus, dat is opgericht in 1988, biedt geïntegreerde bedrijfssoftware voor gepersonaliseerde klantencommunicaties en procesoptimaliseringsoplossingen voor: financiële instellingen, assurantiebedrijven, nutsbedrijven, telecombedrijven, en voor de gezondheidszorg en de publieke sector. Met haar 16 vestigingen, 14 dochterondernemingen en drie ontwikkelingscentra ondersteunt ISIS Papyrus meer dan 2000 bedrijven over de hele wereld die gebruikmaken van standaard Papyrus-software voor zakelijke toepassingen voor het beheren van klantencommunicaties en facturering, zakelijke correspondentie, case-/claimsmanagement, meerkanaalse levering, ADF, geïndexeerde vastlegging en transpromo. De gedefinieerde bedrijfsarchitectuur van Papyrus die is gebaseerd op een bewezen applicatieplatform voor het samenvoegen van ECM, BPM en CRM zorgt voor flexibiliteit, efficiëntie, samenwerking, kwaliteit en continue verbetering van klantgerichte inhoud en processen binnen systemen en toepassingen. Als oprichtend lid van OASIS blijft ISIS Papyrus zich inzetten voor het ondersteunen en promoten van normen die ten goede komen aan de zakelijke gebruiker.

Rate this post

Print Friendly