Nieuwegein, 25 mei 2010 – EMC Corporation (NYSE: EMC) en Informatica Corporation (NASDAQ: INFA) maken bekend dat Informatica’s Information Lifecycle Management (ILM)- en Master Data Management (MDM)-oplossingen zijn toegevoegd aan EMC® Select. EMC wordt reseller van Informatica ILM  – en MDM  -producten en -diensten, om zo de toegevoegde waarde van EMC’s gedifferentieerde storage-, archiverings- en zakelijke content managementplatforms verder uit te breiden.

De combinatie van EMC informatie infrastructuuroplossingen en Informatica ILM helpt klanten hun ongestructureerde content en gestructureerde gegevens te beheren. Zo brengen zij hun kosten drastisch naar beneden, optimaliseren zij hun storage-infrastructuur en verzekeren zij zich van behoud van hun data op de lange termijn. Daarnaast helpt de combinatie van Documentum xCP en Informatica MDM klanten om hun bedrijfsprocessen beter te beheren. Er wordt een single view gecreëerd van een klant, patiënt of product, zodat betere bedrijfsbeslissingen genomen kunnen worden.

“Klanten willen hun kosten verlagen en tegelijkertijd de performance van al hun applicaties verbeteren om hun bedrijfsinformatie strategisch in te zetten en voordeel op de concurrentie te behalen”, aldus Mark Lewis, President, Information Intelligence Group, een divisie van EMC. “EMC en Informatica bieden samen een mogelijkheid aan klanten om de groei van productiedatabases te verminderen en legacy-applicaties gerelateerd aan softwarelicenties en hardware-infrastructuur weg te nemen.”

EMC en Informatica willen ILM- en MDM-oplossingen zowel on-premise als in de cloud aanbieden. Voorbeelden van toepassingen zijn:

· Applicatie and Data Warehouse Archiving – Klanten in staat stellen sluimerende gegevens op een slimme manier vanuit productiesystemen te verplaatsen om de performance te verbeteren, kosten te verlagen en de bewaarplicht op de lange termijn zeker te stellen.

· Application Retirement – Klanten ondersteunen hun legacy-systemen volledig te archiveren om kosten van redundante of verouderde applicaties te besparen en toegang tot historische gegevens te behouden.

· Master Data Management for Composite Application Development – Zakelijke gebruikers een holistische, single view van fundamentele assets zoals klanten, werknemers of producten bieden. MDM-projecten zorgen voor een betere operationele efficiency, hogere klantloyaliteit en succesvolle compliance inspanningen.

“Samen gaan EMC en Informatica ervoor zorgen dat klanten in staat zijn hun databeheerkosten drastisch te verlagen”, aldus Sohaib Abbasi, chairman and chief executive officer, Informatica. “Dit partnership brengt onze klanten een voordeel op de concurrentie doordat zij nu volledig gebruik kunnen maken van hun informatiebronnen.”

Rate this post

Print Friendly