Solana Beach, 25 mei 2010 – Printable Technologies® Inc., marktleider web-to-print (Software As A Service) en persoonlijke marketing oplossingen, kondigt de overname aan van DirecType®, een belangrijke speler in beeldpersonalisatie software.

Sinds 2003, brengt DirecType beeldpersonalisatie software voor zowel Mac en PC gebruikers op de markt, waarmee een uitstekende reputatie is opgebouwd in de digital print industrie.

Beeldpersonalisatie combineert data en beeld om unieke persoonlijke beelden te produceren die direct aandacht vragen van de ontvanger. Het gebruik van gepersonaliseerde beelden in persoonlijke marketing (VDP) campagnes brengt bewezen, verhoogde response en een verbeterde ROI. Steeds meer drukkers en printers voegen beeldpersonalisatie toe aan hun brede portfolio van diensten om hoge marges te behalen.

“Beeldpersonalisatie is een zeer krachtige marketing tool die haar hoogtepunt nog moet bereiken”, zegt Coleman Kane, directeur van Printable Technologies. “De overname van DirecType biedt Printable™ de mogelijkheid om een totaaloplossing aan onze klanten aan te bieden met een volledige integratie in onze bestaande producten. Door de technologie volledig in handen te hebben, kunnen we beeldpersonalisatie oplossingen aanbieden die betaalbaar en schaalbaar zijn en die het gebruik van VDP marketing doen toenemen.”

Printable heeft FusionPro Expression™ geïntroduceerd die DirecType als merknaam vervangt. In de FusionPro Expression product suite zitten zowel de desktop als de server versie die onafhankelijk of samenwerken met andere Printable producten.

De meest significante ontwikkeling wordt eind juni beschikbaar als FusionPro Expression geïntegreerd zal zijn met het populaire FusionPro Desktop om VDP campagnes te produceren met ongelimiteerde beeldpersonalisatie. Voor € 799 en geen extra kosten per beeld zal FusionPro Expression het meest betaalbare beeldpersonalisatie product in de markt zijn. Vergelijkbare producten zijn vele malen duurder én worden er kosten per geproduceerd of gecreëerd beeld doorgerekend.

Meer informatie over FusionPro Expression, inclusief de mogelijkheid om de 72 Expression Templates te bekijken, is te vinden op www.printable.com/FusionProExpression/ .

Over Printable Technologies – Printable™ is marktleider op het gebied van technologieën voor intelligente marketing voor zowel corporate organisaties als print/marketing service providers. Gebouwd op een open technology, biedt Printable™ zowel online webportals (verkrijgbaar als software as a service [SAAS] en server versies), als variabele data publishing software om persoonlijke marketing campagnes te produceren. Printable Technologies integreert eenvoudig met een groot aantal ERP en content management applicaties en met de productie workflows van Hewlett-Packard, Canon, Xerox, Kodak en anderen.

Over DirecType® – DirecType is een product van Deutsch Technologies GmbH. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Dresden, Duitsland, is een van de wereldwijde leidende leveranciers van beeldpersonalisatie software voor digital print, web en mobiele communicatie applicaties.

Rate this post

Print Friendly