Apeldoorn/Maastricht, 18 mei 2010 – Intellimens, specialist op het gebied van consultancy en ondersteuning in workflow- en documentmanagement, organiseert samen met Document House Limburg op 27 mei en op 3 juni het Factuur Event. Tijdens dit event worden CFO’s, financieel managers en controllers geïnformeerd over de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van het automatisch verwerken van zowel binnenkomende facturen als opdrachten en de koppeling naar ERP-, CRM- of administratiesystemen. Hierbij staat kostenefficiëntie en het sneller inzichtelijk maken van data centraal.

Diverse marktleiders en strategische partners van Intellimens en Document House Limburg zullen zich tijdens het event presenteren. Strategy Partners, adviseur op het gebied van elektronische factuurstromen, zal deze dag voorzitten en de deelnemers meenemen door de ontwikkelingen, trends en technologieën en de discussie begeleiden tussen deelnemers en het panel van specialisten en klanten die al een elektronisch factureringsproces hebben geïmplementeerd. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld van De Ambelt, school voor speciaal onderwijs, zal praktisch worden ingegaan op hoe zij software hebben ingezet om hun factuurafhandelingsproces te automatiseren, welke uitdagingen zij daarbij hadden en de resultaten van de digitaliseringslag.

Programma

12:30 uur: Ontvangst

13:00 uur: Welkomstwoord

13:10 uur: E-facturering in de praktijk, actuele trends en ontwikkelingen

Jan Pieter Breugem, Associate, Strategy Partners Netherlands BV

14:00 uur: ‘Hoe innovatief scoort u met elektronische factuurverwerking?’

Gert-Jan de Vries, Managing Director, ReadSoft Benelux

14:40 uur: Pauze

15:10 uur: Workflow, matching, integratie en rapportage

Michael Ellmark, International Operations Director, Medius AB

15:50 uur: Geautomatiseerde factuurverwerking: accountants- en adviesvraagstukken rondom de beheersing van processen en systemen

Maarten Buitink, Business Advisor – Systems & Process Assurance Price Waterhouse Coopers

16:30 uur: Case Study De Ambelt

Harry Preusterink, Hoofd Administratie & Beheer, De Ambelt

17:10 uur: Afsluiting door Jan Pieter Breugem met aansluitend een borrel


Aanmelden en locatie

Op 27 mei vindt het event plaats op Paleis Het Loo, Koninklijk Park 1 te Apeldoorn en op 3 juni in Chateâu Neercanne, Cannerweg 800 te Maastricht. Het event is gratis toegankelijk met verplichte voorregistratie. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op http://www.intellimens.nl/factuurevent/ of op http://www.dhlimburg.nl/Factuurevent-2010.

Rate this post

Print Friendly