Hoofddorp/Wavre – 19 mei 2010 – Alliance Consulting, gespecialiseerd in de implementatie van SAP Software, is per 1 april 2010 toegetreden tot het partner program for SAP Competence van Open TextTM Corporation, wereldwijd een toonaangevende leverancier in enterprise content management (ECM) oplossingen. Toetreding betekent dat Alliance Consulting ‘SAP Invoice Management by Open Text’ intensief gaat inzetten om zowel grote organisaties als bedrijven binnen het MKB nog beter te kunnen ondersteunen bij het automatiseren en optimaliseren van hun factuurverwerkingsprocessen.

Alliance Consulting combineert marktleiderschap in België, Luxemburg en Frankrijk in het implementeren van SAP software binnen grote organisaties en het Midden en Kleinbedrijf (MKB), met uitgebreide kennis van financiële processen en Accounts Payable trajecten. Ook het MKB heeft te maken met grote hoeveelheden facturen, niet alleen voor de in- en verkoop van producten, maar ook ten aanzien van winkeluitrusting, onderhoud, marketing, prijslabels. Aangezien de inkoop zowel centraal als vanuit de vestigingen is geregeld, neemt het verifiëren van facturen veel kostbare tijd in beslag. Het gebruik van SAP Invoice Management by Open Text levert een flinke tijd- en kostenbesparing op.

Véronique Permentier, Finance Solutions Expert bij Alliance Consulting “Als officiële SAP partner krijgen wij externe softwareoplossingen voorgesteld door SAP die we zelf altijd grondig evalueren. SAP Invoice Management by Open Text kwam zeer sterk uit de evaluatie. Het product is uitstekend ontwikkeld en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. In combinatie met onze uitgebreide ervaring op het gebied van Accounts Payable trajecten zien wij naast de kostenvoordelen en efficiency voor grotere organisaties met veel facturen, zeer veel potentie voor het MKB. ”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van Open Text ziet belangrijke toegevoegde waarde in de samenwerking met Alliance Consulting. “De jarenlange ervaring van Alliance Consulting in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP workflow, zeker op het gebied van Vendor Invoice Management, maken hen tot een waardevolle implementatiepartner. Bovendien hebben wij een partner als Alliance Consulting nodig om de zeer snelle groei van het aantal verkochte SAP Invoice Management by Open Text oplossingen optimaal te kunnen ondersteunen.”


Rate this post

Print Friendly