Overheidsinstanties maken steeds meer gebruik van technologie om hun diensten beter te kunnen overbrengen aan het publiek. In Europa, het Midden-Oosten en Afrika werken partners van Microsoft aan het verbeteren van de communicatie in de publieke sector door het aanbieden van innovatieve technologische oplossingen. Voor het eerst staan de partners van Microsoft met relevante diensten en producten samengebundeld in één gids. In de Public Sector Partner Guide staan de ervaringsverhalen en interviews van de bijbehorende experts. Bovendien staat er per deelnemende organisatie het bedrijfsprofiel vermeld.

DocSys.Web en drie Ministeries

B-ware publiceert twee artikelen in de eerste editie van de Public Sector Partner Guide. Het eerste artikel van B-ware gaat over DocSys.Web, de documentgenerator voor het aanmaken van documenten in de juiste huisstijl. Het tweede artikel gaat over de implementatie van DocSys.Web bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het Ministerie van Justitie en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Het artikel beschrijft de werkzaamheden en oplossingen die B-ware voor de Ministeries heeft verricht. B-ware heeft met haar DocSys.Web Suite de herkenbaarheid van de Ministeries bij het publiek vergroot. Bovendien wordt het artikel afgesloten met een interview met Bas ten Hoeve.

Microsoft Gold Certified Partner

Sinds 2008 is B-ware Business Software Gold Certified Partner van Microsoft. B-ware heeft deze status bereikt, omdat B-ware beschikt over gekwalificeerde medewerkers, gecertificeerde software en gerenommeerde klanten. Bovendien komt B-ware de hoge eisen tegemoet met toegepaste technologieën en continuïteit. Als Microsoft Gold Certified Partner ontwikkelt B-ware geïntegreerde oplossingen op basis van de innovatieve producten van Microsoft.

Public Sector Partner Guide

De Public Sector Partner Guide is een initiatief van Microsoft. Het is een hulpmiddel voor deelnemende organisaties om meer naamsbekendheid te krijgen en de marktpositie te vergroten. Bovendien voorziet de lancering van de Public Sector Partner Guide de deelnemende organisaties van een perfecte gelegenheid om partners en investeerders bijeen te brengen en de onderlinge communicatie te versterken. In de Public Sector Partner Guide staan circa 200 partners van Microsoft afkomstig uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De gids wordt jaarlijks uitgegeven door Tudor Rose. Tudor Rose is ook verantwoordelijk voor de uitgaven ‘Finance On Windows’, ‘Prime’ en ‘Retailspeak’.

Rate this post

Print Friendly