I.R.I.S. en Open Text organiseren ontbijt- en lunchsessie: ‘Dossiermatig werken in een digitale omgeving’

Meerssen, 10 mei 2010 – Na het succes van de lunchmeeting ‘Doe meer met minder op basis van I.R.I.S. Document- en Dossiermanagement’ organiseert I.R.I.S., specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement, samen met Open Text – wereldwijd toonaangevend leverancier in Enterprise Content Management (ECM) software – op 27 mei een ontbijt- en lunchsessie. De sessies, met als thema ‘Dossiermatig werken in een digitale omgeving’, vinden plaats in Slot Doddendael te Ewijk en bieden de bezoeker een praktische benadering van dossiermatig werken binnen de Open Text ECM Suite.

Door de toepassing van deze digitale manier van dossiervorming worden data- en document georiënteerde systemen een uniform geheel. Hierbij wordt ook gekeken naar de verhouding tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie binnen de organisatie. Resultaat van deze manier van werken is een centraal digitaal dossier, waarbij alle relevante informatie en documentatie – afhankelijk van autorisaties en momentopname – beschikbaar zijn.

Het doel van deze sessies is om de bezoeker:

  • Te informeren over het concept van dossiermatig werken, inclusief de te behalen voordelen;
  • Kennis te laten maken met de gedachtegang en de organisatorische voordelen van deze nieuwe aanpak;
  • Direct inzicht te geven in de praktische invulling binnen de Open Text ECM Suite. Hoe ondersteunt Open Text business processen en hoe integreert de Open Text ECM Suite zichtbaar en onzichtbaar met werkprocessen van medewerkers?


De ontbijtsessie is bestemd voor bestaande Open Text gebruikers, de lunchsessie wordt georganiseerd voor organisaties die nog geen gebruik maken van digitaal document management. In deze tweede sessie wordt daarom ook in de inleiding aandacht gegeven aan de basisprincipes van digitaal werken.


Programma (ontbijt / lunch)

Ontvangst: 08:30 – 09:00 / 13:00 – 13:30

Ontbijt en introductie dossiermatig werken: 09:00 – 10:00 / 13.30 – 14.30

Live demonstratie: 10:00 – 11:00 / 14.30 – 15.30

Discussie en afsluiting: 11:00 – 11:30 / 15.30 – 16.00

Registratie

Deelname aan en registratie voor de meetings is geheel gratis. Voor meer informatie, neem contact op met Dunja Koenders van I.R.I.S.: +31 (0)43 408 6600.
Rate this post

Print Friendly