Londen, 7 mei 2010 – De afgelopen 12 maanden bleken bijzonder uitdagend en uiteindelijk ook zeer succesvol in de geschiedenis van PFU. Het bedrijf noteerde een stabiele groei, zowel in omzet als verkochte aantallen. Tijdens de EMEA Imaging Channel Conference van dit jaar wijdde PFU’s General Manager Sales Operations EMEA, Mike Nelson, het succes van het bedrijf aan PFU´s samenwerking en betrokkenheid met haar imaging channel partners in de gehele EMEA-regio.

Na Fujitsu’s hergroepering met de fabricagetak van PFU Imaging Solutions Europe Limited gaat PFU zich concentreren op haar scannerdivisie, om de groei te bevorderen en de aanwezigheid van het bedrijf binnen deze markt te vergroten. Het jaarlijkse PFU EMEA Imaging Channel evenement is een toonaangevend platform, waar zowel de hardware- als softwaresector kennis kan maken met nieuwe producten en oplossingen. Het driedaagseevenement dat dit jaar is gehouden in Praag bood unieke inzichten in de markt voor documentbeheer. Ruim 300 channel partners uit 39 landen vanuit de gehele EMEA-regio bezochten de conferentie, evenals 15 vooraanstaande journalisten van de internationale pers.

Het aandachtspunt tijdens de conferentie was het ontwikkelen van een gemeenschap van belangrijke spelers en partners in de EMEA imaging-markt. Dit bevorderde en leidde tot gezonde bedrijfspraktijken tussen bezoekende ondernemingen, waaronder een aantal imaging fabrikanten, distributeurs, enablers, resellers en invloedrijke eindgebruikers. De conferentie stimuleerde daarnaast nuttige cross-networking, wat een krachtige stimulans kan zijn voor het creëren van nieuwe zakelijke verbintenissen.

Document imaging wordt beschouwd als een van de sterkste invloeden op de doelstellingen en plannen van een bedrijf. Bovendien heeft het daadwerkelijk impact op het verlagen van kosten en het verbeteren van operationele prestaties binnen ondernemingen.

Robert Young, PFU’s Manager for Business Development in EMEA, schetste vijf onderwerpen die essentieel zijn als stuwende kracht achter PFU’s groei in de regio, namelijk:

  • Kostenvermindering
  • Betere klantenservice
  • Bedrijfscontinuïteit
  • Voldoen aan regelgeving
  • Het milieu

Tijdens de conferentie werden er prijzen uitgereikt aan gespecialiseerde partners en uitmuntende projecten:

Beste Gespecialiseerde Partner 2009: Indra (Spanje)

Meest Innovatieve Partner 2009: ELO Digital Office GmbH (Duitsland)

Best Presterende Partner 2009: Alos GmbH (Duitsland), Gruppo B.D.F. SPA (Italië), Eskom (Polen), Northgate (GB), Informática El Corte Inglés (Spanje), Integrated Solutions for Business (Saoedi-Arabië), Al-Nawasi General Trading Co. (Koeweit)

Grootste vrije Project 2009: Beta Systems ECM Solutions (Duitsland), Plug-in S.r.l. (Italië), Ramec (Rusland), Americana Computer Systems (Verenigde Arabische Emiraten), Procedo (België), Notarnet (Spanje), 

Speciale Vermelding 2009:  Jaidah Technology (Qatar)

Solutions Partners die dit jaar een bijdrage leverden aan de Imaging Channel Conference waren onder andere; Kofax, Fujitsu Technology Solutions, ELO, EMC, Global360, ABBYY, Able Tech, Docuware, Drivve, Itha, Office Gemini, Open Bee, ReadSoft, Scalaris, Silex en SMARTDoc.

Rate this post

Print Friendly