Breukelen, 7 mei 2010 – Xerox heeft onlangs een resellerovereenkomst gesloten met Kender Thijssen, specialist in het ontwerpen, leveren, beheren en optimaliseren van flexibele ICT- en telefonie-infrastructuren aan het MKB. Als nieuwe partner van Xerox zal Kender Thijssen zich richten op de verkoop van het complete Xerox Office portfolio. Dit reikt van zwart/wit- en kleurenprinters tot en met complete multifunctionele systemen als MFP’s.

Met deze samenwerking is Xerox in staat nieuwe markten aan te boren, waaronder werkplekbeheer. Voor Kender Thijssen betekent dit een completering van het producten- en dienstenaanbod op het gebied van werkplekken en printing; van de levering van machines tot en met het onderhouden van de werkplek, inclusief print- en documentmanagement.

“Kender Thijssen is voor Xerox een hele geschikte en belangrijke partner, omdat het bedrijf organisaties ondersteunt bij alle, ook complexe, ICT-gerelateerde vraagstukken”, aldus Frank Flebus, Channel General Manager Xerox Nederland. “Kender Thijssen heeft veel specifieke kennis van en ervaring met integratie van print- en documentmanagement in de infrastructuur van onze eindgebruikers.”


Eric Bakker, Commercieel Directeur Kender Thijssen: “Als reseller van Xerox zijn wij in staat onze klanten een complete oplossing voor het document- en printingvraagstuk te bieden. Samen met Xerox hebben wij al aanzienlijke efficiencyverbeteringen bij onze klanten gerealiseerd met behulp van diverse printoplossingen. Dat zijn verbeteringen die concreet leiden tot beter resultaat en, zeker in deze tijd niet onbelangrijk, het realiseren van aantoonbare kostenbesparingen!”

Rate this post

Print Friendly