Pondres neemt StepFree en daarmee alle online marktbewerking activiteiten van StepFree over. ‘Daarmee verstevigen wij onze positie in de markt voor Social Media Marketing aanzienlijk’, zegt Gert-Jan ten Klei, algemeen directeur bij Pondres. ‘Met deze overname zijn wij in staat om onze klanten nog beter te bedienen op het gebied van 1-op-1 communicatie’.

Sjef Kerkhofs, oprichter van StepFree: ‘Online media toepassingen maken dat nog beter mogelijk. Door de bundeling van onze kennis en krachten op dit gebied, is Pondres in één klap een belangrijke speler op de markt voor Social Media Marketing. Wij hebben ons ontwikkeld als een dienstverlener van online diensten in de markt voor marketing professionals. Wij focussen ons op het adviseren en ondersteunen van bedrijven bij het inzetten van Social Media Marketing’.

‘De expertise van StepFree is een welkome aanvulling op onze full service communicatie dienstverlening,’ vult Gert-Jan ten Klei aan. ‘De behoefte aan het inzetten van online media toepassingen, zoals Social Media Marketing, groeit sterk. Wij kunnen onze klanten door de overname ‘one stop shopping’ oplossingen bieden en hen nog beter en completer van dienst zijn. Het sluit prima aan bij onze andere activiteiten op het gebied van productie en verwerking van direct mail, fulfilment en 1-op-1 communicatie diensten’.

Over Pondres

Pondres is actief in het speelveld van de 1-op-1 marketingcommunicatie en richt zich op Dialoogmarketing, E-fulfilment en Documentmanagement, Print & Mail. Het bedrijf behoort tot de top in Nederland en is gevestigd in Tilburg. Pondres heeft 180 medewerkers en schakelt daarnaast ruim 100 freelancers in.

Meer informatie www.pondres.nl

Rate this post

Print Friendly