Nijmegen, 4 mei 2010 – Aia Software, producent van het ITP Document Platform, heeft John Brugman (38) aangetrokken om de functie van Project Manager te gaan vervullen. In deze functie gaat John software-implementatieprojecten van ITP bij klanten begeleiden. Als Project Manager vervult John een spilfunctie binnen deze projecten, waarin hij de zakelijke behoeften van de klanten vertaalt naar oplossingen. Hierbij is kwaliteitsbewaking één van zijn belangrijkste speerpunten.

John heeft ruime ervaring met kwaliteitsbewaking in de ICT-branche. Hij is zijn carrière gestart als Quality Manager bij Marval, vervolgens was hij werkzaam als kwaliteitsmanager bij Van der Kley Automatisering. De afgelopen tien jaar vervulde John de positie van Hoofd Testen bij Unit 4 Agresso Accountancy. Hier heeft hij onder andere de testafdeling opgezet en tot het gewenste niveau gebracht. Tijdens zijn loopbaan heeft John veel ervaring opgedaan op het gebied van service-, kwaliteit-, en testmanagement en daarnaast met het aansturen van een team van medewerkers, allemaal kwaliteiten die Aia Software zoekt in een Project Manager.

John over zijn carrièrestap: “De functie van Project Manager is een mooi vervolg van mijn loopbaan. De ervaring die ik eerder heb opgedaan, kan ik nu goed toepassen om implementatieprojecten te stroomlijnen. Don Page, goeroe op het gebied van servicemanagement, heeft hierover een uitspraak gedaan die ik graag citeer: ‘It’s all about managing business expectation.’ Ik vind het een uitdaging om de spil te vormen in diverse projecten en te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen van de klant.”

Rate this post

Print Friendly