Tilburg, 4 mei 2010. De afgelopen weken vond bij Pondres in Tilburg de driejaarlijkse hercertificeringsaudit plaats, uitgevoerd door de onafhankelijke externe auditor SGS. De nadruk in de procedures en werkinstructies ligt op het voldoen aan de wensen van klanten, de belangrijkste factor in het bestaansrecht van Pondres. Een andere belangrijke focus is het streven naar voortdurende verbetering van de prestaties: meten en analyseren van deze resultaten is van cruciaal belang voor het bepalen van voortgang in realisatie van doelstellingen. De voortdurende inzet medewerkers van Pondres heeft geresulteerd in een succesvolle afronding van de hercertificeringsaudit voor het kwaliteitszorgsysteem en milieuzorgsysteem. Pondres mag tot januari 2013 het ISO 9001:2008 certificaat en het ISO 14001: 2004 certificaat blijven voeren.

Algemeen directeur Gert-Jan ten Klei is blij met de verlenging van het ISO-kwaliteitscertificaat. Gert-Jan ten Klei: “De ISO-certificering is belangrijk voor ons. Niet alleen omdat het onze klanten de zekerheid geeft dat wij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten leveren, maar ook omdat het de hele organisatie scherp houdt en dwingt om de kwaliteit voortdurend te bewaken en te verbeteren.”

De ISO-certificering betekent niet dat Pondres een star bedrijf is waar regels en procedures de boventoon voeren. Integendeel. De peilers van de ISO-kwaliteitsnormen – continue verbetering van bedrijfsprocessen, en een voortdurende focus op kwaliteit en klanttevredenheid – zorgen juist voor een grote mate van dynamiek en flexibiliteit om in te spelen op de behoeften en wensen van de klant.

Over Pondres

Pondres is actief in het speelveld van de 1-op-1 marketingcommunicatie en richt zich op 3 pijlers, namelijk Dialoogmarketing, E-fulfilment en Documentmanagement, Print & Mail. Het bedrijf behoort tot de top in Nederland en is gevestigd in Tilburg. Pondres heeft 180 medewerkers en schakelt daarnaast ruim 100 freelancers in.

Rate this post

Print Friendly