Drukkerij Oldehove heeft via Océ een Kodak NexPress 3000 digitale 5-kleuren pers en een Seiko ColorPainter H-74s grootformaat inkjetprinter aangeschaft. ‘Daarmee hebben we op het gebied van kleur alles in huis en kunnen we onze klanten alles bieden’, zegt directeur Jaap van Essen.

‘Sinds eind vorig jaar staan hier geen drukpersen meer. Wij zijn volledig getransformeerd naar een digitale drukkerij. Om de puzzel compleet te maken hebben wij onze bestaande kleurenprinters voor kleinformaat vervangen door de NexPress 3000. Bij de keuze voor deze digitale drukpers heeft kwaliteit een belangrijke rol gespeeld. We zijn immers drukkers van huis uit en kijken kritisch naar kleur. Onze mensen die voorheen achter de drukpers stonden, staan nu enthousiast bij de NexPress.’ De andere investering in kleur door Oldehove betreft een Seiko ColorPainter H-74s, die in 8 kleuren op 190 cm brede media print. Daarmee heeft men alle takken van sport op het gebied van digitaal drukken in kleur én in zwart onder één dak. ‘Voor het printwerk in zwart was Océ al onze huisleverancier. We beschikken over twee VarioPrint 6250 productieprinters en diverse plotters voor het printen van bouwtekeningen en technische documentatie van dit merk. Ook onze nieuwste aanwinsten hebben we ook bij Océ besteld. Waarom? We hebben goede ervaringen. En wij profileren ons naar onze klanten als drukkers die meedenken. Océ denkt en doet met ons mee, vandaar’.

Over Oldehove

Oldehove is in 1934 in het Westland begonnen als een boekdrukdrukkerij, overgestapt op offset en sinds eind 2009 getransformeerd naar een volledig digitale drukkerij. Het Offsetdrukwerk wordt elders binnen de groep geproduceerd. Bij Oldehove is een team van 18 vrouw/man actief met het produceren van digitaal drukwerk in kleur en in zwart, in klein- en grootformaat. Op de campus van de Technische Universiteit in Delft exploiteert Oldehove een reproshop. www.oldehove.com

Rate this post

Print Friendly