Breukelen, 28 april 2010 – Kamer van Koophandel Nederland heeft namens het collectief van Kamers een contract met Xerox getekend voor een nieuw printbeleid. Xerox heeft de Europese aanbesteding gewonnen op basis van de meest economische aanbieding. Het contract behelst printers en multifunctionele systemen voor de twaalf regionale Kamers en KvK Nederland (gezamenlijk goed voor 34 kantoren verspreid over Nederland).

 De Kamers van Koophandel willen hun krachten bundelen, kosten besparen, meer efficiency brengen in hun organisatie en ‘slimmer werken’. Deze aanbesteding was de eerste die in dit kader werd uitgeschreven. Frans van Steenis, algemeen directeur van Kamer van Koophandel Nederland: “Met de keuze voor Xerox zijn de Kamers van Koophandel weer een stap dichter bij de gewenste standaardisatie van Dé Werkplek. Wij zien dit als het resultaat van een mooi door de Kamers in goede samenwerking uitgevoerd project.” Mansour Jouhri, ICT Manager Kamer van Koophandel Nederland voegt toe: “Centralisatie van de randapparatuur, werkplekmanagement en éénduidig gebruik werkt kostenbesparend bij het beheer en levert grote voordelen voor de klanten van de Kamers van Koophandel.” Mede is voor Xerox gekozen vanwege de inzet van haar expertise om de kantoren verder te helpen in dit proces. Als strategische partners zullen de Kamers met Xerox daar de komende periode samen verder aan werken.

Volgens Rajiv Agarwala van Xerox Nederland maken de innovaties van Xerox het bedrijven gemakkelijk hun processen inzichtelijk te maken en naar gelieve te veranderen.

Rate this post

Print Friendly