Almere Nederland / La Hulpe België, 28 april 2010 – Voorzet introduceert vandaag de eerste uit een nieuwe reeks Workflow Plugin’s voor VoorWeb™ (www.voorweb.com), de innovatieve en bekroonde Web-to-Print oplossing. Met de komst van de onlangs geïntroduceerde 3.0 versie van VoorWeb™, welke over een modulaire plugin structuur beschikt, is de weg vrijgemaakt voor diverse insteekmodules voor VoorWeb™, waarbij productie-, workflow-, en administratie-processen verregaand geautomatiseerd kunnen worden. De eerste insteekmodule in de serie Workflow Plugin’s is die voor de CREO Color Server, de krachtige en betrouwbare Print Server van Kodak’s Print On-Demand Solutions Group (www.creoservers.com).

In nauwe samenwerking met Kodak Research & Development Israël, is na intensief testen deze maand dan ook de uiteindelijke goedkeuring gegeven voor de deze plugin, die daarmee ook officieel Kodak Approved is. De komst van deze plugin is dan ook de start van een samenwerking tussen beide bedrijven, teneinde slimme oplossingen te bieden die zéér efficiënt en kostenbesparend werken voor de grafische ondernemer.

“We zijn altijd op zoek naar additionele aanvullingen op ons succesvolle CREO Color Servers Partnership Programma. Dankzij deze nieuwe VoorWeb™ plugin kunnen we CREO Color Server klanten weer een extra alternatief bieden op het gebied van connectivity”, aldus Stephan Bolderheij, Channel Manager van Kodak’s Print On-Demand Solutions Group.

Dankzij de nieuwe CREO Color Server Plugin is het nu mogelijk geworden om eenvoudig drukwerkopdrachten die via VoorWeb™ binnen komen, volledig geautomatiseerd in het productieproces op te nemen met behulp van JDF, de industriestandaard die is ontwikkeld om de gegevensuitwisseling tussen verschillende applicaties en systemen in en rondom de grafische productie te vereenvoudigen.

“De plugin schittert van eenvoud”, zo verklaart Léon van Schie – Managing Director van Voorzet. “We hebben bij het ontwikkelen van deze plugin enorm gelet op de gebruiksvriendelijkheid ervan, net als bij de ontwikkeling van VoorWeb™. Door slechts drie simpele selecties te maken kunnen we bestellingen die via VoorWeb™ binnen komen, zonder tussenkomst van extra handelingen, op een CREO Color Server vol-automatisch laten verwerken. Het enige dat een Operator nog hoeft te doen is zorgen dat het juiste papier aanwezig is in de printer waarna de job vrijgeven kan worden. Dit levert een substantiële kosten- en tijds-besparing op en elimineert mogelijke fouten in het productie proces.”

Ter introductie zullen de eerste tien VoorWeb™ Workflow Plugin’s, ter waarde van 3.500 euro, gratis weggegeven worden aan klanten die via een select aantal van de VoorWeb™ resellers, een CREO Color Server in combinatie met VoorWeb™ aanschaffen. De participerende resellers zijn:

– Gedon (www.gedon.nl)

– Grafinex (www.grafinex.nl)

– Xtandit (www.xtandit.nl)

Om nog verder te ontzorgen wordt er tevens op de klant training een korting van maar liefst 50 procent gegeven voor de eerste tien klanten. Deze wordt mogelijk gemaakt door X-Pertise (www.x-pertise.nl) – specialisten in customer training, business consultancy, software solutions en transport en inrichting van multifunctional copiers/printers.

Voorzet werkt momenteel hard aan een complete reeks van plugin’s voor VoorWeb™ die allemaal nog vóór de zomer geïntroduceerd zullen worden.

Rate this post

Print Friendly