Voor NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, realiseert ETTU een Studentenportaal welke vanaf studiejaar 2010 – 2011 in gebruik wordt genomen

De vraag

Uit een onderzoek van NHTV onder studenten is gebleken dat er behoefte is aan één systeem waarin ze alle benodigde informatie kunnen terugvinden met betrekking tot hun studie. Studenten moeten nu in meerdere systemen en applicaties inloggen om alle informatie te verkrijgen welke betrekking heeft op hun studie. De vraag van NHTV aan ETTU was of dit gerealiseerd kon worden in een SharePoint portaal. Alle wensen voor deze oplossing zijn door ETTU uitvoerig beschreven en in een Functioneel Ontwerp aangeboden.

Het Studentenportaal

Het studentenportaal ontsluit alle informatie die voor studenten belangrijk is, zoals de roosters, cijfers, email, etc. Naast informatie voor studenten, kunnen zij ook zelf documenten, webparts en andere informatie plaatsen op hun persoonlijke pagina. Ook wordt informatie ontsloten op het studentenportaal van gezamenlijk studieprojecten, waaraan de studenten via een externe applicatie werken.

Het resultaat is een web-based Sharepoint portaal dat de nieuwe manier van werken ondersteunt met de mogelijkheid om overal, op elk moment te communiceren, informatie te vinden en kennis te delen. De studenten van NHTV staan hierbij centraal.

ETTU verzorgt het volledige traject rondom de inventarisatie, advies, realisatie, bouw, implementatie en integratie in de bestaande omgeving van NHTV.

Over ETTU

ETTU is Goldpartner van Microsoft, is volledig gespecialiseerd in MS SharePoint en heeft als unieke propositie dat het SharePoint projecten aanbiedt op basis van een fixed price. Graag willen wij samen met NHTV kijken of het studentenportaal ook voor uw organisatie de juiste oplossing biedt.

Rate this post

Print Friendly