Tijdens Ipex (Birmingham, 18-25 mei) zal Océ onder het motto ‘Ga voor Groei’ illustreren dat de innovaties van vandaag de (commerciële) kansen voor morgen bieden . Dat de groei ‘m vooral zit in het inzetten van vooruitstrevende printoplossingen toont Océ tijdens Ipex aan de hand van de complete workflow én een variëteit aan grafische toepassingen.

Bezoekers zijn getuige van het proces van de digitale gedrukte krant, het boek on-demand, direct mail en transpromo. Ook de nieuwe mogelijkheden op het gebied van grootformaat kleur passeren de revue. Verder toont Océ met haar innovatieve printoplossingen dat longrun producties meer en meer tot het verleden behoren en dat shortrun – al of niet gepersonaliseerd – óf oplage 1 – zowel in zwart-wit als in kleur – de toekomst heeft.

De internationale stand B150 van Océ is gehuisvest in Hal 12. Er is Nederlandse standbemanning aanwezig. Dagelijks worden op de Océ stand ‘guided tours’ georganiseerd en tijdens het Happy Hour vanaf 17.00 uur worden met de bezoekers getoast op ‘Groei’. Verder heeft Océ exclusief voor elke Nederlandse bezoeker een bijzonder boekwerk klaar liggen, de bestseller Gratis door Chris Anderson.

Een greep uit de ‘standbemanning’ van Océ tijdens Ipex 2010:

Océ Arizona

De Océ Arizona flatbed UV-printers hebben aangetoond succesvol te zijn en bij te dragen aan het succes van grafische bedrijven. De Arizona kan u helpen nieuwe services en producten aan uw klanten te leveren en nieuwe omzet binnen te halen.

Voor 30% minder aan kosten dan bij een conventionele flatbedprinter kunt u speciale toepassingen printen met een bijzonder hoge winstmarge. Bovendien wordt tijdens Ipex een indrukwekkende nieuwe uitbreiding van de Océ Arizona-serie geïntroduceerd:

een uitbreiding die nog meer groeikansen biedt.

Océ JetStream 1000

De Océ JetStream is voor grafische bedrijven een belangrijke innovatie in inkjet. Deze full colour rotatieprinter vervaardigt per uur 7.500 vel dubbelzijdig geprint op 50 x 70 formaat in één doorgang. De JetStream laat zich moeiteloos inzetten voor o.a. kranten, huis-aan-huis folders, transactie, direct mailings én boeken.

Océ VarioPrint 6320 Ultra

De Océ VarioPrint 6320 Ultra biedt de snelste doorlooptijden op de markt, met een met offset vergelijkbare kwaliteit en met een perfecte registratie. Dubbelzijdig, in één drukgang. Tijdens Ipex vormt de VarioPrint 6320 Ultra, incl. randapparatuur, een complete boek-on-demand productieoplossing.

(Geld verdienen met de) Océ ColorWave 600

De Océ ColorWave 600 wordt ook wel ‘knikkerprinter’ genoemd. Deze naam refereert aan de milieuvriendelijke tonerpearl technologie. De ColorWave heeft een hoge productiviteit (maximaal 120 m2 per uur) en dus ook uiterst concurrerende kostprijzen. Met de ColorWave 600 worden o.a. watervaste posters (voor buitengebruik) op normaal, ongecoat papier geproduceerd. De printer is ook zeer geschikt voor het printen van CAD tekeningen en geografische kaarten.

Vanzelfsprekend is er nog veel meer te zien. Zoals een aantal spraakmakende primeurs. Zie hiervoor en voor gratis toegangskaarten: http://ipex.oce.nl .

Rate this post

Print Friendly