Nic. Oud Direct Mail heeft onlangs een nieuw Buhrs BB300 couverteersysteem geïnstalleerd. ‘Het is een uitbreiding van onze couverteeractiviteiten, we hebben hier, naast de 12 folie en bandeerstraten al twee Buhrs couverteersystemen staan’, zegt algemeen directeur Patrick Oud. ‘Met onze nieuwe Buhrs BB300 kunnen we alles verwerken. Van recht-toe-recht-aan mailproducties tot intelligente mailingen. Ook meervoudig gepersonaliseerde mailingen in full color, die wij sinds de overname van Favourite Mail en de komst van de Xerox iGens naar Heerhugowaard, steeds vaker produceren.

Wij hebben het systeem uitgerust met verschillende extra’s. Zo kunnen we inline vouwen en matchen van verschillende documenten in één envelop. Ook kunnen wij inline op de envelop zelf personaliseren en deze weer matchen met de documenten die daarin gaan. Dergelijke toepassingen van intelligent couverteren komen steeds vaker voor. Dat het opnieuw een Buhrs systeem geworden is, heeft veel te maken met onze jarenlange ervaring met deze systemen, zowel op het gebied van couverteren als folieverpakken. De flexibiliteit is optimaal en de netto output is hoog. Net als onze prima ervaringen met de technische ondersteuning en service vanuit Buhrs’.

Over Nic. Oud Direct Mail

Nic. Oud Direct Mail is marktleider in het verpakken en verzenden van mailingen en magazines en portobemiddeling. Wat 30 jaar geleden begon met het verzenden van reisgidsen naar reisbureaus is uitgegroeid tot een professioneel all-round Direct Mail bedrijf met meer dan 150 vaste medewerkers. De kernactiviteiten zijn printen, adresseren, sealen, couverteren en distributie. Daarnaast is e-Fulfilment een belangrijke activiteit. Nic. Oud Direct Mail verzorgt inmiddels voor meer dan 50 verschillende webwinkels de complete logistieke dienstverlening, van voorraadbeheer en verzending tot en met de financiële afhandeling. Nic. Oud Direct Mail beschikt in Heerhugowaard over een optimaal geoutilleerd pand met 20.000 m2 opslag- en productieruimte.

Rate this post

Print Friendly