De 4apps Group, een van de grootste Oracle E-Business Suite dienstverleners van Nederland, en ReadSoft Benelux zijn onlangs een partnership aangegaan voor het leveren van geautomatiseerde factuurverwerking in Oracle E-Business Suite.

Met de software van ReadSoft voor geautomatiseerde factuurverwerking in de Oracle E-Business Suite biedt de 4apps Group een volledig geïntegreerde, door Oracle gecertificeerde oplossing, voor het verwerken van inkomende facturen. Automatisch leest de software informatie van de factuur en matcht deze informatie met de inkooporder en/of de goederen ontvangstbon. Na de match is de factuur klaar om geboekt te worden. Indien er sprake is van onduidelijkheden kan het systeem de factuur elektronisch doorsturen voor goedkeuring en betaling.

De 4apps Group ziet automatische factuurverwerking geïntegreerd in de Oracle E-Business Suite als een goede aanvulling op het huidige dienstenaanbod. “Wat ReadSoft toonaangevend maakt zijn de unieke eigenschappen van de software; de herkenning op regelniveau en de naadloze integratie met de Oracle E-Business Suite”, aldus Luuk de Kok, Consulting Directeur 4apps Group. “Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor onze klanten. Met ReadSoft bieden wij onze klanten een volledig geïntegreerde oplossing, waarmee zij aanzienlijke besparingen in het financiële proces kunnen realiseren”.

ReadSoft is zeer tevreden met het nieuwe partnership. “De 4apps Group is een belangrijke organisatie in het Oracle segment. Met haar bewezen kennis en ervaring op het gebied van Oracle implementaties en adviezen, zie ik dit als een uitstekende aanvulling op onze partnerbusiness”, aldus Gert-Jan de Vries, Managing Director Benelux van ReadSoft.


Rate this post

Print Friendly