BANCTEC’S INTELLISCAN UPDATES VOOR NOG BETERE PRESTATIES

Nieuwegein, 20 april 2010 – BancTec, wereldwijd leverancier van producten en diensten op het gebied van hoogvolume document- en betalingsverwerking, heeft nu updates beschikbaar voor haar IntelliScan-lijn van hoogvolume productiescanners en haar IntelliScan USC scannerbesturings-software. Deze updates zorgen voor nog betere prestaties: hogere snelheid en meer kwaliteit tegen lagere kosten.

Naast deze updates brengt BancTec haar scanners voor middenvolume en gedistribueerde omgevingen voortaan onder de naam IntelliScan SDS+ op de markt en tegen een gereduceerde prijs. De kosten per scan nemen hierdoor af, terwijl gebruikers profiteren van meer efficiency dankzij ondermeer de volgende verbeteringen:

• Verhoogde snelheid – de IntelliScan SDS+ scant bijna 30% sneller: 255 in plaats van 200 pagina’s per minuut.

• Ongecomprimeerde afbeeldingen – de IntelliScan SDS+ is de snelste commerciële scanner voor ongecomprimeerde 24-bits kleurenafbeeldingen met een resolutie van 300 dpi.

• Nieuwe beeldherkenningsmogelijkheden – de IntelliScan SDS+ kan nu in nog meer situaties worden ingezet omdat het een grotere verscheidenheid aan formulieren kan verwerken.

IntelliScan USC, BancTec’s geïntegreerde besturing van het scan- en transportproces, is ook vernieuwd. Zowel de beeldkwaliteit is verder toegenomen als de mogelijkheden voor real-time formulierverwerking en documentherkenning. In combinatie met scanners van zowel BancTec als van derden zorgen deze verbeteringen voor nog meer toepassingsmogelijkheden.

Tot slot heeft BancTec de IntelliScan XDS verder verbeterd. Op de eerste plaats is de snelheid van de TurboTimeTM-functie sterk verhoogd en verwerkt de IntelliScan XDS documenten met 400 ppm bij 200 dpi en 270 ppm bij 300 dpi. Dit levert een tijdbesparing op van 12,5%. Daarnaast wordt TurboTime nu geleverd met een initiële capaciteit om 1 miljoen pagina’s met hogere snelheden te verwerken. Hierdoor kunnen piekbelastingen eenvoudiger worden opvangen, zonder meercapaciteit aan te schaffen die verder onbenut blijft.

Over BancTec

BancTec levert wereldwijd innovatieve producten en diensten op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Business Process Outsourcing (BPO). Met ruim 3.000 medewerkers helpt BancTec haar klanten met geïntegreerde oplossingen hun bedrijfskritische data- en papierintensieve processen te automatiseren en stroomlijnen. Met name in informatie-intensieve sectoren als financiële dienstverlening, overheid, transport en zorg. Sinds de oprichting in 1972 zijn de oplossingen van BancTec al in meer dan 50 landen ingezet en registreren en verwerken haar systemen dagelijks meer dan 50 miljoen documenten.

Rate this post

Print Friendly