ABN AMRO Ladies Open dit jaar ook onderdeel van sponsorovereenkomst

Breukelen, 12 april 2010 – Xerox heeft voor het zevende jaar op rij een sponsorcontract met KLM Open getekend. Naast het toernooi voor de heren is dit jaar ook het ABN AMRO Ladies Open onderdeel van de overeenkomst met het prestigieuze golftoernooi. Het ABN AMRO Ladies Open vindt plaats op 4, 5 en 6 juni op Golfclub Broekpolder in Vlaardingen en van 9 tot en met 12 september 2010 gaan de heren de strijd aan op de baan van de Hilversumsche Golfclub.

“Het KLM Open is al jaren een fantastisch evenement, dat met veel zorg wordt georganiseerd en dat uitstekende netwerkmogelijkheden biedt”, aldus Jo Van Onsem, algemeen directeur van Xerox Nederland. “Wij koppelen ons merk graag aan de golfsport, omdat het bij golf ook aankomt op precisie, efficiency en het maximale halen uit zo min mogelijk slagen. Bovendien past het groen van het golfen mooi bij onze groene doelstellingen, waarbij wij klanten helpen hun impact op het milieu te verminderen. Ik kijk erg uit naar beide toernooien die KLM, ABN AMRO en de overige partners met elkaar organiseren.”

Elsemieke Havenga, toernooidirecteur ABN AMRO Ladies Open: “Dat Xerox naast het KLM Open nu ook het ABN AMRO Ladies Open ondersteunt, is een duidelijk teken dat dit toernooi aan kracht en aantrekking wint. Dat is goed voor golf in het algemeen en damesgolf in het bijzonder.”

Rate this post

Print Friendly