Buhrs, producent van mailing- en fulfillmentoplossingen, neemt van 18 tot en met 25 mei 2010 deel aan IPEX in Birmingham, UK. Buhrs presenteert op IPEX de nieuwste productinnovaties en oplossingen op het gebied van mailing technologie. Zo introduceert Buhrs het nieuwe PT4 systeem. Met deze nieuw ontwikkelde module worden de enveloppen semi-automatisch in postboxen van verschillende postdistributeurs afgelegd. De nieuwe ‘PostTray’ oplossing bespaart systeemoperators tijd en levert een hogere netto output op. Een andere IPEX noviteit is een nieuwe inkjettoepassing, die Buhrs inzet voor het printen van adressen en images direct op het folie- of papierverpakkingsmateriaal, voordat er verpakt wordt. Deze nieuwe technologie biedt een betere afdrukkwaliteit en meer verwerkingsmogelijkheden. Centraal in alle Buhrs productvernieuwingen staan maximale flexibiliteit en minimale Total Cost of Ownership.

Buhrs staat op IPEX op standnummer C900 in hal 17.

Over Buhrs

Buhrs is de wereldwijde producent van mailing- en fulfillmentoplossingen. Buhrs ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt folie- en papierverpakkings-, couverteer- en fulfillmentsystemen. Buhrs systemen bereiden mediaproducten zoals tijdschriften, kranten, documenten, direct mail producten, boeken, video’s, CD’s en plastic cards voor voor distributie. Buhrs is partner voor postale organisaties, uitgevers, drukkers, binders, mailinghuizen, lettershops, banken, servicebureaus, verzekeringsmaatschappijen, fulfillment bedrijven en vele andere kleine en grote ondernemingen.

Buhrs heeft meer dan 4.500 systemen gebouwd en geïnstalleerd voor klanten over de hele wereld. Elke week komen daar vier nieuwe installaties bij. Klanten vertrouwen op Buhrs voor systemen van hoge kwaliteit die de productie en efficiëntie vergroten. De Buhrs Groep heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Productiemaatschappijen en verkoop- en servicekantoren van Buhrs zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, China en Japan. Buhrs is in de rest van de wereld vertegenwoordigd door industriegekwalificeerde distributeurs.

Rate this post

Print Friendly