Zeist, 15 april 2010 — Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA) heeft vandaag de marktintroductie aangekondigd van haar KR403 Kiosk Receipt Printer, het eerste product in de nieuwe KR400™ serie van de onderneming. De nieuwe KR403 biedt een scala aan printoplossingen voor selfservice-klantenzuilen en kan worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals kortingsbonnen, betalingen en selfservice-bestellingen bij supermarkte en infokiosks.

De KR403 is eenvoudig te integreren, neemt niet veel plaats in, is ideaal voor gebruik in toepassingen met weinig ruimte en biedt een breed scala van printer- en media-mounting configuraties. Dit model is tevens uitgerust met extra geheugen, verbeterde driversupport en Zebra Programming Language opdrachttaal voor uitgebreide integratiemogelijkheden. De KR403 is de enige kioskprinter op de markt die geschikt is voor Unicode codering voor het printen van internationale karakters en die bovendien ook de meeste lettertypes en barcodesoorten aankan, waaronder de GS1 databar barcodes die nodig zijn in de distributiesector.

“Selfservice-klantenzuilen zijn de beste oplossing voor winkeliers met weinig personeel die willen focussen op de invoering van nieuwe initiatieven ter vergroting van de loyaliteit en tevredenheid van hun klanten,” zegt Norbert Terlouw, Zebra Country Manager Benelux. “Het is Zebra opgevallen dat er zowel bij winkeliers als klanten toenemende vraag is naar selfservice-toepassingen die een efficiëntere klantafhandeling in winkels mogelijk maken, en wij hebben de KR400 serie ontwikkeld voor bedrijven die willen investeren in deze groeiende trend.”

Zebra’s nieuwe KR403 Kiosk Receipt Printer biedt uitkomst voor kritieke bedrijfsproblemen, zoals gebrek aan tijd en middelen, en is een flexibele, betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor klantenzuilen die slechts een minimum aan onderhoud vergt.

Rate this post

Print Friendly