Grützmacher, dé Duitse fabrikant van couverteersystemen, sealsystemen, vergaarsystemen, stand-alone feeders en vele custom built documentverwerkings oplossingen, is ook deze editie van IPEX weer present. Grützmacher zal samen met zijn Engelse distributeur Addressing & Mailing Solutions Ltd. op standnummer D861 in hal 18 de laatste noviteiten presenteren. De IPEX zal gehouden worden van 18 mei t/m 25 mei 2010.

Met name zal de introductie van de nieuwe lijn ´Challenge Pro Series´ kracht bijgezet worden met volledige presentaties en een complete productie simulatie ten tijde van de beurs. Een Challenge Pro Classic couverteersysteem in combinatie met een Grützmacher kruisstapelaar en omsnoeringsmachine in-line zal een complete afwerklijn van begin tot eind laten zien. Uiteraard zullen de verschillende stand-alone feeders en tevens het Easy Light couverteersyteem tentoon worden gesteld.

Grützmacher, is dé Duitse fabrikant van couverteersystemen, sealsystemen, vergaarsystemen, stand-alone feeders en vele custom built documentverwerkings oplossingen. Grützmacher heeft ook een verkoopkantoor in Heemskerk, Noord-Holland. Vanuit deze vestiging word de verkoop en de Technische Dienst voor de Benelux aangestuurd.

Rate this post

Print Friendly