Eindhoven, 15 april 2010 – Tijdens Overheid & ICT 2010 lanceert Circle Software de Verseon E-Suite, een totaaloplossing voor volledig geïntegreerde digitale dienstverlening binnen de Nederlandse overheid. De softwareleverancier uit Eindhoven zet hiermee een beslissende stap op het gebied van elektronische dienstverlening. Circle Software schaart zich namelijk bij een zeer select gezelschap van aanbieders dat, op basis van het ‘one-stop-shop’ principe, integrale e-overheidsoplossingen levert, implementeert en onderhoudt.

Circle Software heeft vestigingen in Eindhoven en Sittard en levert Enterprise Content Management oplossingen binnen de Nederlandse overheid en de onderwijssector. Met de Verseon® E-Suite kunnen burgers, bedrijven en instellingen via internet, e-mail, telefoon, per brief of aan de balie producten en diensten van de overheid aanvragen. Bovendien kan zeer laagdrempelig en snel de actuele status van de afhandeling van de aanvraag worden gevolgd. De Verseon E-suite bestaat onder andere uit een webloket, een klantcontactsysteem en een zeer geavanceerd zaaksysteem inclusief documentmanagement, workflow en CRM functionaliteit.

De frontoffice applicaties van de Verseon E-Suite, Verseon Web Loket en Verseon Klant Contact Systeem, zijn voorzien van alle benodigde componenten zoals een producten & diensten catalogus (PDC), ondersteunende scripts ten behoeve van klantcontact, een persoonlijke internet pagina (PIP) en aansluiting op DigiD (authenticatie) en Ogone (elektronisch betalen).

Het Verseon Zaaksysteem beheert de complete zaak, inclusief documenten, statusinformatie en koppelingen naar het frontoffice of verticale applicaties in de backoffice. Het Verseon Zaaksysteem maakt het tevens mogelijk om aanvragen snel af te handelen waarvoor geen backoffice applicatie beschikbaar is.

“De realisatie van de Verseon E-Suite markeert een nieuwe mijlpaal waarmee onze klanten daadwerkelijk meters kunnen maken met de elektronische dienstverlening aan hun burgers, bedrijven en instellingen. E-overheid moet immers sneller en goedkoper. De Verseon E-Suite is het resultaat van de kennis en ervaring die wij sinds 1994 als zelfstandig bedrijf hebben opgedaan binnen de overheidsmarkt.” aldus Bart Rossieau, directeur van Circle Software.

Naast de demonstraties op de beursstand geeft Circle Software dagelijks een presentatiesessie over de Verseon E-Suite in het rode theater tussen 11:30 en 12:15 uur

Rate this post

Print Friendly