Sharp Electronics Benelux uit Houten sluit overeenkomst met gemeente Assen voor levering, beheer en onderhoud van multifunctionele afdruksystemen & softwareoplossingen.

Nadat de aanbesteding in december 2009 werd uitgeschreven, werd deze eind maart 2010 aan Sharp gegund. Sharp en de gemeente Assen zijn per 1 april 2010 een contract aangegaan voor de levering, beheer en onderhoud van 41 multifunctionals en de bijbehorende Follow me printoplossing voor de komende vier jaar. Een belangrijke reden voor het winnen van deze aanbesteding is dat Sharp zich in de Europese aanbestedingsprocedure heeft weten te onderscheiden van andere inschrijvers. De 41 Sharp multifunctionals zijn inmiddels aan de gemeente Assen geleverd.

Houten, 13 april 2010 – “Tijdens het beoordelen van de offertes stak de aanbieding van Sharp er met kop en schouders bovenuit, omdat Sharp de geboden ruimte binnen de aanbesteding optimaal benutte. In de aanbesteding heeft de gemeente Assen de unieke mogelijkheid ingebouwd om extra punten toe te kennen aan configuraties die meer boden dan geëist was in het aanbestedingsdocument. Sharp heeft hiervan gebruik gemaakt en hanteerde hier bovendien een marktconforme prijs voor. Tevens bleek tijdens de testfase dat Sharp al haar beloftes wist waar te maken,” aldus de gemeente Assen.

Over gemeente Assen

Assen groeit met zo’n 1000 inwoners per jaar, naar ca. 80.000 inwoners in 2030. De Drentse hoofdstad is onderdeel van het stedelijk netwerk Groningen-Assen. Als stad heeft Assen veel te bieden: het winkelaanbod, modern onderwijs, een ziekenhuis, een haven in hartje stad en het TT-circuit. En met het vijfsterren landschap Drentsche Aa in de achtertuin. De gemeentelijke organisatie telt ruim 650 medewerkers, verdeeld over drie diensten. Assen investeert flink in nieuwe manieren van werken en moderne dienstverlening.

Over Sharp

Sharp is een toonaangevende aanbieder op het gebied van professionele documentmanagement-systemen. Het productaanbod omvat zowel multifunctionele documentsystemen voor de productie, distributie en beheer van documenten, in kleur en zwart-wit, als documentmanagement-oplossingen.De Sharp Documentsystemen Groep is onderdeel van Sharp Electronics Benelux bv. Sharp documentsystemen onderscheiden zich door hoge betrouwbaarheid, bedieningsgemak en productiviteit. Daarnaast biedt Sharp met het OSA® ontwikkelplatform een unieke mogelijkheid om eenvoudig documentsystemen maatpas te integreren binnen netwerkapplicaties. Tevens zijn de documentsystemen van Sharp toonaangevend op het gebied van veilige verwerking van documenten.

De line-up van Sharp wordt regelmatig onderscheiden door onafhankelijke testorganisaties zoals Bertl en BLI. 

Rate this post

Print Friendly