Voorzet introduceert de nieuwste versie van VoorWeb™ (www.voorweb.com), de betaalbare en bekroonde Web-to-Print oplossing van Voorzet. Met de komst van de 3.0 versie biedt VoorWeb™, naast de al eerder aanwezige mogelijkheid om op eenvoudige wijze on-line huisstlijl bewaking toe te passen, nu ook een nieuwe (modulaire) plugin structuur en een zeer uitgebreide en laagdrempelige offerte module. Ook ondersteunt VoorWeb™ 3.0 nu ook JDF waardoor het nòg eenvoudiger is geworden om bestellingen volledig geautomatiseerd te verwerken en op te nemen in het ordermanagement proces. En dit zijn slechts enkele van de vele verbeteringen en nieuwe functionaliteit die VoorWeb™ 3.0 te bieden heeft.

De nieuwe offerte module geeft de mogelijkheid om klanten van drukwerkleveranciers snel en eenvoudig offertes aan te laten vragen, zonder dat deze zich eerst moet registreren. Deze functionaliteit is toegevoegd naar aanleiding van vele verzoeken van klanten. Omdat VoorWeb™ een merk-onafhankelijk Web-to-Print platform is, streeft Voorzet ernaar om zoveel mogelijk koppelingen te realiseren met de workflow van de klant.

“De nieuwe offerte module neemt flink tijd uit handen van de drukwerk leverancier doordat de inkoper van drukwerk (particulier of zakelijk) met slechts enkele muis-klikken direct kan zien wat de kosten zijn. Het telefonisch- of per email verwerken van offerteaanvragen kost een ondernemer al snel 25 tot 50 euro per offerte. Door de nieuwe offerte module kan de klant dit nu zelf snel en eenvoudig via het web regelen en dat bespaart flink op kosten en tijd”, zo verklaart Léon van Schie, Managing Director van Voorzet. “Omdat onze Web-to-Print oplossing intern volledig XML gestuurd is kunnen koppelingen met MIS en workflow ook eenvoudig gerealiseerd worden en daar is dan ook hard aan gewerkt bij versie 3 van VoorWeb™. Een van onze grootste speerpunten is aan zoveel mogelijk systemen te kunnen koppelen. JDF en XML zijn daarbij de defacto standaarden. En dat is goed ontvangen in de markt”.

Al deze nieuwe functionaliteit zal vanaf woensdag 14 april a.s. beschikbaar zijn in de vorm van een gratis upgrade voor alle VoorWeb™ klanten. Ondanks dat er fors wat nieuwe features bijgekomen zijn in VoorWeb™, blijft de initiële investering van € 6.500 euro (all-in) ongewijzigd.

Verder laat Van Schie nog weten; “Door het toenemende succes van VoorWeb hebben wij gekozen om op zoek te gaan naar een betrouwbare en gerespecteerde partner die onze klanten kan trainen en assisteren met implementaties. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op de firma X-Pertise (www.x-pertise.nl) te Woerden die vanaf mei van dit jaar dit takenpakket op zich zal nemen voor klanten en resellers die daar gebruik van wensen te maken”.

VoorWeb is momenteel verkrijgbaar bij de volgende resellers:

AtéCé Graphic Products (www.atece.nl)

CBA voor kantoren (www.cbabc.nl)

Grafinex (www.grafinex.nl)

Veenman (www.veenman.nl)

Xtandit (www.xtandit.nl)

De resellerlijst zal de komende tijd nog verder aangevuld gaan worden met een nationale, maar ook enkele internationale, leveranciers van afdruksystemen en grafische benodigdheden.

Later deze maand zullen er ook een aantal nieuwe workflow en MIS plugin’s voor VoorWeb™ geïntroduceerd gaan worden waarmee VoorWeb™ aan de achterkant van het bestelproces veel zaken zal automatiseren.

Rate this post

Print Friendly